Confortul Roletelor Day & Night

În ultima perioadă în care mulți angajați au început să lucreze de acasă și având nevoia lucrului in zonele din încăpere cu lumină naturală dar care în anumite momente ale zilei este mult prea puternică, au ales să folosească diverse modele de jaluzele.

Roletele Day & Night  sunt un produs relativ nou pe piață, care insă devin o alternativă din ce în ce mai populară la perdelele și jaluzelele tradiționale. Combinând aspecte atât ale rulourilor, cât și ale jaluzelelor venețiene, roletele textile de zi și de noapte permit controlul complet asupra luminii dintr-o cameră, oferind în același timp diverse opțiuni de stil. Datorită capacității lor de a oferi intimitate în timp ce lasă lumina să intre într-o cameră, jaluzelele de zi și de noapte sunt o opțiune versatilă care permite să se obțină tot ce este mai bun din ambele variante – cu sau fara lumină, realizând compromisul perfect între diferite stiluri de jaluzele.

Cum funcționează

Roletele Day & Night funcționează pe un sistem simplu, dar eficient. Jaluzelele au două straturi separate de țesături atașate, unul fiind transparent iar celălalt colorat/mat. Acestea trebuiesc aliniate pentru a obține niveluri diferite de transparență. Așa se poate controla direct nivelul de lumină permis într-o cameră, doar ajustând unul dintre cele două straturi, cu șansa de a o face semi-transparentă (voile), complet intunecată, sau semi-întunecată. Mecanismele jaluzelei sunt ascunse vederii în partea de sus a lor pentru a nu afecta aspectul roletei.

Acest tip de jaluzele permit posesorului să se bucure de intimitate în timpul zilei si îi oferă de asemenea posibilitatea de a-și stabili cât de multă lumină dorește să aibă în încăpere.

Avantaje

În timp ce majoritatea jaluzelelor permit controlul asupra nivelurilor de lumină, niciuna nu oferă un control la fel de complet precum jaluzelele de zi și de noapte. Acest lucru nu numai că le face perfecte pentru a regla cât de multă lumină naturală umple o cameră, dar și pentru a menține un nivel ridicat de intimitate atunci când fac acest lucru.

De exemplu, atunci când este o zi însorită, se poate filtra cu ușurință cantitatea de lumină pentru a se potrivi preferințelor, fără a bloca complet lumina zilei, creând o ambianță luminoasă și aerisită, care păstrează intimitatea. Dacă se dorește obturarea completă a  luminii, jaluzelele se pot închide.

Roletele Day & Night au un stil unic, cu o varietate de materiale, texturi și modele disponibile. Acestea pot fi fabricate dintr-o țesătură albă combinată cu fibre roșii vibrante, contrastul oferind un tip de design pe care mulți și-l doresc. Desigur, poate fi folosită orice combinație de culori, tonuri, modele și texturi. 

Distribuie

0 comentarii