Suntech si posibilitatile de integrare in Internetul Lucrurilor

banner 2Internetul lucrurilor, sau asa cum se obisnuieste, IoT, Internet of Things reprezinta o retea de elemente fizice, ce inglobeaza tehnologie de comunicare, de determinare de parametrii si care sunt capabile sa interactioneze cu mediul inconjurator dar si cu  elementele retelei.

Dupa aceasta definitie, destul de pompoasa, ceea ce trebuie retinut este faptul ca internetul lucrurilor isi gaseste din ce in ce mai multe aplicatii practice atat in diverse domenii economice cat si in viata noastra de zi cu zi.

Exemple practice avem se pare, destule, peste ocean, unde exista o adevarata cursa in integrarea diferitelor elemente in sisteme din ce in ce mai complexe si mai elaborate.

7Integrarea diferitelor dispozitive intr-un sistem care sa le gestioneze are nevoie de un server capabil sa adune astfel de date si de un program care gestioneaza echipamentele conectate.

Daca doriti sa investiti in astfel de sisteme, puteti sa aveti oricand un ajutor de nadejde in Suntech. Continue reading „Suntech si posibilitatile de integrare in Internetul Lucrurilor”