Pergole

Ideal pentru umbrirea:

Terase Balcoane Verande

Datorită unui parasolar bun puteți sta afară, în confort. O gamă largă de sisteme de umbrire exterioare combină funcționalitatea și estetica.

Sisteme avansate punct de vedere tehnic și structural face posibilă pentru a acoperi suprafețe exterioare mari, ceea ce este avantajos în special utilizarea lor în scopuri comerciale.

Combinând aceste sisteme pot acoperi acoperișul şi pereți laterali. Acest lucru este un avantaj mai ales pe vreme ploioasă și vânt, care prelungește în mod semnificativ utilizarea teraselor.

Pergole finalizate necesita adesea de protectie suplimentară sau de protecție de la ploaie și de vânt.

Sistemele de umbrire mobile sunt populare pentru diversitatea de proiectare, precum și posibilitatea de combinații de diferite tipuri. Partea de sus oferă protecţie contra soarelui şi a ploii iar partea laterală impotriva vântului.

Avantajul utilizării sistemelor de umbrire pergolă este acela că poate fi poziţionat materialul în funcție de cum este necesar . Atunci când nu este nevoie de asemenea umbrire, pânza poate fi adunată. Inutil deci nu reduce spațiul de degajare sub pergolă și vă puteți bucura de toate beneficiile de terasă deschisă.

Stofele pergolelor se pot adapta excelent oricărei culori de fațadă a clădirii. La fabricarea stofei pergolelor se folosește material de înaltă calitate special realizat în aceste scopuri. Sunt acoperite cu vopsea de înaltă calitate și au și rolul de protecție împotriva razelor U.V.

Calculează preț

Pergole realizate
pe măsură, cu oferte rapide și
opțiuni nelimitate de
personalizare.

Începe cu o Cotație *Oferta va fi trimisă pe e-mail în format pdf
FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Produse similare

Acționarea

Aceste sisteme de umbrire mobile pot fi acționate manual cu ajutorul manivelei sau electric. Se pot utiliza o gamă largă de accesorii pentru a spori comfortul utilizatorului ca de exemplu senzori de vânt, soare etc.

PALETAR

Personalizați-vă produsul cu o gamă largă de combinații de culori!
Pur și simplu alegeți de mai jos nuanta dorita și nu uitați sa ne comunicați alegerea făcută!

Producator în România

Majoritatea produselor Suntech sunt fabricate în România, susținând dezvoltarea economiei.

Echipă tehnică experimentată

Suntem o echipă națională stabilă, cu ani de cunoștințe, ceea ce înseamnă că suntem un partener cu instinct tehnic și comercial în care puteți avea încredere.

Garantăm calitatea superioară

Accentul pe excelența produselor înseamnă că suntem atât de încrezători în gama noastră, încât ne punem reputația pe linie pentru a le sprijini.

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!