Pergole

Pergole

2 recenzii

Datorită unui parasolar bun puteți sta afară, în confort. O gamă largă de sisteme de umbrire exterioare combină funcționalitatea și estetica. Sisteme avansate punct de vedere tehnic și structural face posibilă pentru a acoperi suprafețe exterioare mari, ceea ce este avantajos în special utilizarea lor în scopuri comerciale. Combinând aceste sisteme pot acoperi acoperișul şi pereți laterali. Acest lucru este un avantaj mai ales pe vreme ploioasă și vânt, care prelungește în mod semnificativ utilizarea teraselor.

Pergole finalizate necesita adesea de protectie suplimentară sau de protecție de la ploaie și de vânt.

Sistemele de umbrire mobile sunt populare pentru diversitatea de proiectare, precum și posibilitatea de combinații de diferite tipuri. Parte de sus oferă protecţie contra soarelui şi a ploii iar partea laterală impotriva vântului.

Avantajul utilizării sistemelor de umbrire pergola este posibil de poziţionat materialul cum este necesar . Atunci când nu este nevoie de asemenea umbrire, pânza poate fi adunată. Inutil deci nu reduce spațiul de degajare sub pergola și vă puteți bucura de toate beneficiile de terasă deschisă.

Stofele pergolelor se pot adapta excelent oricarei culori de fatada a cladirii. La fabricarea stofei pergolelor se foloseste material de inalta calitate special realizat in aceste scopuri. Sunt acoperite cu vopsea de inalta calitate si au si rolul de protectie inpotriva razelor U.V.

Actionarea

Aceste sisteme de umbrire mobile pot fi actionate manual cu ajutorul manivelei sau electric. Se pot utiliza o gama larga de accesorii pentru a spori comfortul utilizatorului ca de exemplu senzori de vant, soare etc.

Produse Similare

Mai multe produse
0,0
2 recenzii
Scrieti o Recenzie
 1. Ovidiu
  acum 2 ani
  Buna ziua, Va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru acoperirea unei terase de apartament cu o pergola retractabila cu urmatoarele dimensiuni: 6m latime si 4,18m adancime. Apartamentul este... Mai mult

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru acoperirea unei terase de apartament cu o pergola retractabila cu urmatoarele dimensiuni: 6m latime si 4,18m adancime.

  Apartamentul este in Bucuresti. 

  Multumesc 

 2. Geo
  acum 5 ani

  A si dori sa pot vorbi cu dumneavoastra daca se poate un numar de telefon multumesc

PALETAR

Pergole
Suntech producator in Romania
Majoritatea produselor Suntech sunt fabricate in Romania, sustinand dezvoltarea economiei.