Plasă antiinsecte tip-ușă

Ideal pentru:

Ușă de balcon Ușă de terasă Deschideri mari

Sitele autorulante sunt o completare importantă la sortimentul de site antiinsecte a zilelor noastre. Lărgesc aria de selecţie a produselor pentru geamurile şi uşile Dvs. Se folosesc cu precădere acolo unde este necesară o mobilitate ridicată.

Dintre toate tipurile de site, necesită cel mai redus spaţiu de manipulare. În perioada când nu se foloseşte, rămăne rulată în box.

Astfel se prelungeşte durata de utilizare a sitei confecţionată din fibră de sticlă. Confecţionarea sitei la dimensiuni cerute de client, împiedică pătrunderea în încăpere a insectelor. Sistemul de ghidare livarte în diverse variante de culori, existând posibilitatea ca şi boxul să fie lăcuit în diverse culori. Datorită calităţii materialelor folosite este garantată longevitatea sitelor autorulante.

Sistemul de rulare are culori standard alb si maro inchis. La comanda se poate vopsi in culori ral sau infolia cu folii de renolit. Sita este de culoare gri sau neagra.

Calculează preț

Plase antiinsecte realizate
pe măsură, cu oferte rapide și
opțiuni nelimitate de
personalizare.

Începe cu o Cotație *Oferta va fi trimisă pe e-mail în format pdf

Producator în România

Majoritatea produselor Suntech sunt fabricate în România, susținând dezvoltarea economiei.

Echipă tehnică experimentată

Suntem o echipă națională stabilă, cu ani de cunoștințe, ceea ce înseamnă că suntem un partener cu instinct tehnic și comercial în care puteți avea încredere.

Garantăm calitatea superioară

Accentul pe excelența produselor înseamnă că suntem atât de încrezători în gama noastră, încât ne punem reputația pe linie pentru a le sprijini.

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!