Copertine

Copertinele sunt folosite ca o protecție practică efectivă împotriva razelor solare. Au un efect decorativ oferind un plus de stil clădirii pe care sunt montate. Atunci când modelul și culoarea copertinei sunt alese corect, casa capătă un aspect mai atractiv. În funcție de destinația utilizării și de designul construcției se poate opta pentru copertine basculante, retractabile sau de fațadă.

https://www.suntech-romania.ro/wp-content/uploads/2024/02/cop_1-.webp

Gama bogată de modele și de culori de stofe, permite asortarea copertinei cu fațadă și punerea în practică a celor mai îndrăznețe idei de design exterior. Copertina pentru fațadă este un produs nou, fiind folosită mai ales pentru clădirile moderne. Este practică și potențează în același timp aspectul estetic al clădirii.

Copertina Millenium este un model destinat în mod special umbririi teraselor de iarnă fabricată din
aluminiu. Datorită lor, puteți profita din plin de grădina de iarnă pe tot parcursul anului. Spațiul de sub sticlă acumulează căldură și devine inutilizabil. Soluția sunt copertinele orizontale concepute pentru umbrirea serelor și teraselor.

Calculează preț

Copertine realizate pe măsură, cu oferte rapide și opțiuni nelimitate de personalizare.

Începe cu o Cotație *Oferta va fi trimisă pe e-mail în format pdf

La producția copertinelor se folosesc aliaje de aluminiu de o calitate ridicată și alte materiale furnizate de cei mai performanți producători la nivel mondial. Toate stofele au culori rezistente la soare, au impregnat un strat de protecție împotriva mucegaiului și sunt tratate împotriva șifonării și murdăririi.

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!