Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupă un loc important în amenajarea unui interior modern. Jaluzelele orizontale oferă protecție împotriva căldurii și, în același timp, permit reglarea fluxului de lumină prin orientarea suprafeței lamelelor. Diversitatea modelelor și a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioară. Avantajele jaluzelelor orizontale din aluminiu le constituie întreținerea ușoară și montajul simplu. Oferta SUNTECH cuprinde jaluzele orizontale din aluminiu pentru toate tipurile de ferestre.

Calculează preț

Jaluzele orizontale din aluminiu realizate pe măsură, cu oferte rapide și opțiuni nelimitate de personalizare.

Începe cu o Cotație *Oferta va fi trimisă pe e-mail în format pdf

Jaluzelele ISSO sunt destinate ferestrelor din PVC și euroferestrelor din lemn și reprezintă cea mai nouă tendință în dezvoltarea jaluzelelor orizontale din aluminiu. Acestea se evidențiază prin designul lor și prin durata de utilizare îndelungată.

În proiectarea acestui tip de jaluzele a fost pus accentul pe integrarea perfectă a jaluzelei cu fereastra. Atenția deosebită acordată detaliilor a permis ca jaluzelele să se armonizeze perfect cu ferestrele pe care sunt montate.

Mecanismul de acționare a jaluzelelor orizontale ISSO le fac ușor de utilizat, iar montajul este rapid. Puteți alege care dintre jaluzelele ISSO se potrivește nevoilor dumneavoastră în funcție de modalitatea de acționare. Puteți decide să utilizați jaluzele acționate cu șnur sau puteți opta pentru jaluzele acționate cu lănțișor.

https://www.suntech-romania.ro/wp-content/uploads/2024/02/jaluzele-orizontale-suntech-1.webp
Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!