Rolete de panza Plisee

Rolete de panza plisee

0 recenzii

Element flexibil, elegant și foarte decorativ pentru ferestre. Pliseele sunt un mod foarte eficient, perfect și estetic de umbrire. Materialul folosit este un material special plisat. Datorită versatilității sale și gamei largi de culori este extrem de elegant în orice interior modern.

Cu un design modern, roletele textile se adaptează perfect oricărui tip de fereastra, fie ea normala, de plafon sau de mansardă, dreptunghiulară, triunghiulară, trapezoidală sau semicirculară.

Deosebit de fiabile, ușor de montat si rezistente la acțiuni mecanice, în special datorită suporturilor din aluminiu și a materialului țesut foarte rezistent (poliester), roletele oferite de firma Suntech răspund celor mai exigente cerințe de calitate.

Sunt ușor de asortat oricărui tip de interior de locuința. În ceea ce privește fiabilitatea, atât elementele de susținere (confecționate din aluminiu), cât și materialul plisat (poliester), deosebit de versatil, utilizat în fabricarea acestora, sunt deosebit de rezistente la acțiunea luminii, a utilizării intense și repetate, firma asigurând 2 ani de garanție în condiții de utilizare corecta.

Se pot utiliza atât pentru camerele mai puțin expuse la soare, in egala măsura cu cele foarte iluminate.

Din punct de vedere constructiv, pot sa fie acționate cu șnur cu opritor, cu mâner, sau cu șnur tip bucla, unele tipuri pot fi acționate si cu motor.

ELEGANȚĂ LEGATĂ DE PERFORMANȚĂ

O GAMĂ LARGĂ DE CULORI

SISTEM DE ACȚIONARE UNICAT

Produse Similare

Mai multe produse

COMPONENŢA DE BAZĂ – PLISSE

TIP: AB 11, AB 41 CULOAREA PROFILELOR: alb (RAL 9003), bej (RAL 1014), maro (RAL 8017), argintiu (RAL 9006)

CULOAREA CAPACELOR: alb, bej, maro, gri, stejar auriu PROFIL ARMAT: 22×19 mm, profil extrudat din aluminiu – model AB41

PROFIL STANDARD: 20×13 mm, profil extrudat din aluminiu – model AO45, AB33, PB10, PB60.2, PB61.2

PROFIL ÎNTĂRIT: 22×10 mm, profil din aluminiu (conectarea parţi triunghiulare de normală – model AO43, conectarea a două stofe – model AB32)

PROFIL MARE: 30×37 mm, profil extrudat din aluminiu, folosit la actionare electrică STOFA: 100% poliester, lăţimea îndoiturii 20 mm, plisé – îndoitură simplă, duette – îndoitură dublă

ACŢIONARE: mâner, şnur + frână, şnur buclă

PALETAR

ANDRIA
CORTINA
FIORE
FLORENCE
FORMOSA
NUEVO I
NUEVO II
SALA
SIENA
Suntech producator in Romania
Majoritatea produselor Suntech sunt fabricate in Romania, sustinand dezvoltarea economiei.