Test

Curabitur a cursus enim, lobortis posuere odio. Integer, aliquam ex eget, euismod purus.
Curabitur sagittis nibh a tincidunt lacinia.

Reglabile şi perfecte pentru redirecţionarea luminii în funcţie de nevoile fiecăruia, jaluzelele orizontale se pot adapta în funcţie de designul fiecărei camere în care urmează să le instalezi şi vor schimba complet aspectul camerelor tale. Mecanismele de acţionare sunt mai simple, se pot ridica şi coborî oricât de mult sau de puţin vrei, ai doar un lănţişor sau un şnur la dispoziţie, cu siguranţă pentru evitarea schimbării accidentale a poziţiei lor.

Jaluzele adaptate stilului tău

Pe lângă faptul că îţi înfrumuseţează locuinţa, jaluzelele orizontale vor ţine departe căldura din timpul verii, dacă sunt din aluminiu, o vor respinge rapid şi în camere va fi răcoare. Şi ce poţi să îţi doreşti mai mult decât nişte jaluzele orizontale uşor de întreţinut, pe care le ştergi doar cu o cârpă uşor umedă şi cu una uscată. În doar câteva minute ai terminat de curăţat lamelele şi te poţi ocupa în continuare de alte treburi prin casă.

Producator în România

Majoritatea produselor Suntech sunt fabricate în România, susținând dezvoltarea economiei.

Echipă tehnică experimentată

Suntem o echipă națională stabilă, cu ani de cunoștințe, ceea ce înseamnă că suntem un partener cu instinct tehnic și comercial în care puteți avea încredere.

Garantăm calitatea superioară

Accentul pe excelența produselor înseamnă că suntem atât de încrezători în gama noastră, încât ne punem reputația pe linie pentru a le sprijini.

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!