Usi de garaj

Usi de garaj sectionale

3 recenzii
CALCULEAZA PRET

Usile de garaj sectionale sunt alcatuite din profile de ghidare verticale, profile de ghidare orizontale montate in tavan si sectiuni individuale din panouri din tabla oteloasa. Toate elementele sunt imbinate la cald.

Dimensiunea sectiunilor este direct proportionala cu inaltimea portii. Panourile sunt fabricate din tabla oteloasa cu structura din lemn si umplute cu spuma poliuretanica si au grosimea de 40 mm. Panoul final (inferior) este prevazut cu o garnitura care calca pe fundatie, iar cel superior are garnitura care etanseaza partea superioara cand poarta este inchisa.

Intre panouri se afla un profil de asigurare sau o garnitura care previne prinderea accidentala a degetelor intre sectiuni. Poarta are coeficient de caldura de Uk = 1,0 W/mp x K.

Usile de garaj standard sunt confectionate fara incuietoare. Atunci cand incuietoarea este comandata optional, aceasta se monteaza in partea dreapta la privirea din interior. Usile de garaj UNI PRO se confectioneaza fara frize, cu frize mici sau cu frize tip caseta.

Optional:

Actionare cu telecomanda

Posibilitatea vopsirii suprafetei interioare a portii in culorile paletarului RAL (cu exceptia culorilor sidefate, metalizate si reflectorizante)
Posibilitatea vopsirii suprafetei exterioare a portii in culorile paletarului RAL (cu exceptia culorilor sidefate, metalizate si reflectorizante)
Siguranta in cazul ruperii accidentale a cablului de hotel
Posibilitatea introducerii sticlei ornamentale de diferite forme
Orificiu de ventilatie
Usa de trecere incorporata in poarta
Inchiderea centralizata a usii de trecere
Fotocelula pentru usa de trecere
Incuietoare cu blocare

0,0
3 recenzii
Scrieti o Recenzie
 1. Csillag Gyorgy
  acum 1 an

  Buna ziua … va rog frumos sa trimiteti o oferta de pret pentru usa de garaj – confectionata….. pe latime 3m si inaltime 4 m …. culoare marou inchis …
  Tel . 0723196958

 2. Ionescu codrutz
  acum 1 an

  As dori două uși de garaj sectionale cu dimensiuni 5m pe 2.5 m cu acționare pe telecomanda va multumesc

 3. H B
  acum 2 ani
  Buna ziua, oferta pentru 2 usi de garaj secționale stejar auriu 4 panouri netede largi mari cu mai multe încuietori pietonale înglobate fiecare 2400 mm lățime 2000 mm înălțime. tel meu: x. ... Mai mult

  Buna ziua, oferta pentru 2 usi de garaj secționale stejar auriu 4 panouri netede largi mari cu mai multe încuietori pietonale înglobate fiecare 2400 mm lățime 2000 mm înălțime. tel meu: x.
  VĂ MULȚUMESC.

  Bonjour, devis pour 2 portes garage sectionnelle chêne doré lisse 4 grand panneaux large avec un portillon chacun plus les serrures 2400 mm largeur 2000 mm hauteur. mon tel: x.
  MERCI.

PALETAR

alb-ral-9010
antracit
argintiu-ral-9006
cires-22
douglas-29
inox
macore-43
mahon-26
mesteacan-41
nevada-42
nuc-25
nuc-natural-35
nuc-negru-28
oregon-30
pin-23
stejar-24
stejar-27
stejar-auriu-21
stejar-deschis-44
stejar-mlastinos-32
stejar-rustic-31
teak-40