18 iulie 2019

Aspecte de care sa tineti cont atunci cand alegeti o pergola

Spatiile exterioare ale casei adauga functionalitate, estetica si valoare proprietatilor. Acestea ofera numeroase oportunitati de a petrece timp cu oaspetii sau pentru a va relaxa in compania familiei si a prietenilor. Dar acest lucru se poate intampla doar dupa o planificarea corespunzatoare si alegerea designului potrivit.
Daca doriti sa profitati de toate spatiile exterioare din jurul casei, este o idee buna sa instalati o pergola in zona rezervata pentru terasa, sau in orice alta zona in care aveti nevoie de o solutie de umbrire. Este o modalitate eleganta de a crea un spatiu foarte bine definit pentru petrecerea timpului liber, fie ca doriti sa includeti o zona de relaxare simpla dar functionala pentru servit masa in gradina sau o zona de relaxare langa piscina.

Ce trebuie sa aveti in vedere:

  1. Material si design

Indiferent daca tocmai ati inceput sa amenajati gradina, sau aveti deja in vedere diverse optiuni, curtea va poate oferi o idee buna despre stilul dumneavoastra si preferintele de design. Puteti alege intre materiale cum ar fi lemn sau aluminiu si puteti decide daca doriti o pergola mai rustica, din lemn, sau preferati o linie mai eleganta. Puteti alege intre:

  • Pergole sub forma de arc
  • Pergole traditionale cu linii curate, drepte
  • Pergole personalizate, bazate pe stilul arhitectural al casei
  1. Scopul utilizarii

Una dintre cele mai bune modalitati de a alege pergola potrivita este sa tii cont de modul in care tu si familia sau prietenii tai o veti folosi la ocazii speciale, precum si pentru utilizarea de zi cu zi. Unii dintre clientii nostri doresc o oaza simpla si linistita, in timp ce altii doresc ceva mai elaborat si decorativ. Putem proiecta si construi o pergola care sa corespunda ideilor si nevoilor tale specifice.

  1. Marimea

Pergola ar trebui sa fie proportionala cu spatiul in care va fi instalata. In afara de aceasta, marimea depinde si de tipul de utilitate pe care il va vedea. Putem crea atat pergole compacte, precum si pergole mai mari in stil deschis.

Indiferent de tipul de pergola pe care il doriti, va putem oferi pergole de inalta calitate, elegante, pentru a va satisface nevoile. Pentru mai multe informatii, contactati un reprezentant Suntech Romania la numarul 0257.474.447. De asemenea, ne puteti trimite detaliile proiectului prin intermediul Formularului de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!