16 februarie 2023

Ce trebuie sa stii despre jaluzelele exterioare


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Jaluzelele de exterior sunt dispozitive de umbrire montate pe partea exterioară a ușilor și ferestrelor, ideale pentru a oferi intimitate și pentru a proteja împotriva factorilor de mediu. Acestea pot fi de mai multe tipuri, iar cele mai populare sunt:

  • jaluzele orizontale – sunt ușor de controlat pentru a regla cantitatea de lumină care pătrunde în locuință. Sunt prevăzute cu lame orizontale subțiri și sunt de obicei realizate din aluminiu, lemn sau PVC.
  • jaluzele verticale – în cazul acestora lamele sunt prevăzute pe vertical și pot avea un aspect foarte plăcut. Sunt utilizate de regula la ușile și ferestrele înalte.
  • jaluzele pliabile – sunt acele modele care se pot ridica sau glisa lateral în totalitate pentru a oferi lumină pe timpul zilei.
  • rulouri – au în partea de sus o casetă în care se rulează jaluzelele în momentul în care sunt deschise pentru a pătrunde lumina naturală și oferă o bună protecție și împotriva persoanelor care nu sunt foarte bine intenționate.

O diferență majoră se mai face și între jaluzelele manuale și cele automate. Primele sunt acționate prin intermediul unui șnur sau a unei manivele, au un preț de achiziție mai accesibil și sunt foarte ușor de montat și întreținut. Jaluzelele automate sunt alegerea persoanelor care vor să se bucure de tehnologie și în acest domeniu. Ele pot fi deschise chiar și de la distanță, pot fi programate, în așa fel încât să permită trecerea luminii naturale la o anumită oră, arată foarte bine și sunt silențioase. Pot fi ceva mai dificil de montat și întreținut și au bineînțeles un preț de achiziție mai ridicat față de variantele manuale.

Dacă ești în dubii în ceea ce privește alegerea unei firme specializate în montarea jaluzelelor exterioare, precum Suntech, vrem să îți vorbim puțin despre avantajele pe care le ai dacă optezi pentru astfel de produse:

  • ai parte de protecție solară, deoarece razele UV nu vor mai pătrunde în locuința ta în mijlocul zilelor toride de vară, pentru a-ți deteriora lucrurile pentru a-ți provoca alte neplăceri;
  • beneficiezi de izolare fonică, deoarece jaluzelele exterioare au și un astfel de rol;
  • îți oferă intimitate în așa fel încât să nu poți fi observat din exterior;
  • te protejează împotriva hoților, deoarece accesul acestora va fi mult mai dificil;
  • nu trebuie să mai speli geamurile după fiecare ploaie, deoarece acestea vor fi protejate;
  • locuința ta va arăta mult mai bine, cu un aspect mai modern și mai elegant.
Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!