02 noiembrie 2015

Cum aleg cea mai potrivita metoda de umbrire?

Pornind de la simpla umbrela de soare, jaluzele si pana la rulouri, rolete si copertine cele mai moderne metode de umbrire, va stau la dispozitie pentru a va permite sa savurati timpul petrecut in aer liber impreuna cu familia sau prietenii.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Pe langa importanta practica pe care o au elementele de umbrire, ele sunt la randul lor, elemente de design si din acest punct de vedere este important sa se incadreze in aspectul general al locuintei, al spatiului umbrit si mai ales sa nu stanjeneasca in nici un fel utilizatorii respectivului spatiu. 1

Suntech ofera clientilor sai elemente de umbrire intr-o gama variata tehnici, de texturi si culori, astfel incat nu veti avea nici o problema in alegerea unei variante care sa va satisfaca atat din punct de vedere al calitatii, cat si sub aspectul design-ului. Pentru a alege varianta care va satisface, este suficient sa consultati paletarul nostru de materiale si sa alegeti in cateva minute, din confortul caminului dumneavoastra, ceea ce considerati potrivit.

Un alt criteriu important in alegerea tehnicii de umbrire este dimensiunea spatiului care urmeaza a fi protejat si amplasarea sa fata de elementele locuintei.

Pentru zone de dimensiuni mici, amplasate departe de cladiri, cele mai uzuale alegeri sunt umbrelele de soare, care ofera intimitate si protectie spatiului de dimensiunile unei mese de 4-6 persoane. In conditiile unui spatiu de dimensiuni mici sau cel mult medii, amplasate langa peretele unei cladiri, cea mai folosita este copertina, in diferite stiluri, iar pentru zone de dimensiuni medii sau mari, amplasate izolat, ar fi o ocazie deosebita sa amplasati o pergola fixa sau mobila.

In conformitate cu asteptarile clientilor nostrii, suntem capabili sa oferim o gama larga de sisteme de umbrire in functie de gradul de automatizare dorit, avand posibilitatea instalarii de elemente fixe de umbrire, precum si elemente de umbrire retractabile, actionate manual sau electric, elemente usor demontabile sau stabile, practic venim in intampinarea clientilor nostrii oferindu-le intreaga gama sortimentala, astfel ca, daca sunteti in cautarea unei variante de acest gen, Suntech este locul unde veti gasi cu siguranta cele mai moderne si durabile variante.

Daca vi se pare alegerea mult prea dificila si doriti sa va consultati cu specialistii nostrii, va stam oricand la dispozitie. Apelati la oricare dintre variantele de contact si vom fi bucurosi sa va ajutamcu un raspuns, un sfat sau o idee.
Nu este drept sa permiteti soarelui de vara sa va impiedice sa va bucurati de spatiul exterior de care dispuneti, fie ca este gradina, zona din jurul piscinei, balconul sau terasa de la ultimul etaj, atunci cand solutiile va sunt atat de aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!