08 iulie 2022

Cum să-ți transformi grădina sau curtea într-un loc deosebit cu ajutorul pergolelor


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

În această perioadă a anului, foarte mulți dintre noi suntem preocupați să ne amenajăm grădina cât mai frumos. Astfel, ne rezervăm timp pentru a ne cumpăra flori și tot felul de accesorii pentru curte și grădină, tocmai pentru a reuși să ieșim în evidență cu ceva cât mai special față de anul anterior.

Dacă ați ajuns în punctul în care, deși vi se pare destul de reușită curtea, însă simțiți că tot parcă lipsește ceva, înseamnă că încă nu ați luat în calcul achiziționarea unei pergole. Cu toate acestea, e mai bine mai târziu decât niciodată, mai ales că ofertele din magazinul nostru nu se termină.

Așadar, dacă doriți să completați tabloul perfect al grădinii dumneavoastră cu o pergolă rezistentă și utilă pentru întreaga curte, înseamnă că aveți inspirație și știți de ce are nevoie casa dumneavoastră pentru a arăta ca un mic „colțișor de Rai”.

Unul dintre avantajele achiziționării unei pergole este chiar contribuția sa la nivel de aspect pentru spațiul din exteriorul casei. În primul rând, aceasta poate fi amplasată chiar pe terasa casei ori în grădina atent îngrijită, ca un loc special conceput pentru recreere și relaxare. Orice ați alege, cert este că o pergolă are atât un avantaj de ordin estetic pentru întreaga suprafață a curții, dar aduce și beneficii de ordin practic. Cu alte cuvinte, aici vă puteți adăposti de razele puternice ale soarelui amiezii, savurând o limonadă cu mentă rece ori o cafea cum numai dumneavoastră în propria bucătărie o puteți prepara.

Mai mult, rămânând tot în zona avantajelor practice, o astfel de pergolă pentru curte sau grădină poate fi transformată în orice moment chiar în… spațiu de birou! Ei, bine, da, vă puteți amenaja aici un spațiu destinat programului de lucru, în special dacă vă place să lucrați afară, înconjurat de aerul curat și de răcoarea dimineților de vară. Există multe dovezi științifice care confirmă faptul că productivitatea noastră este mult mai mare atunci când lucrăm într-un spațiu plăcut din punct de vedere vizual, în care ne simțim relaxați și încărcați cu energie pozitivă.

Pe de altă parte, dacă sunteți adeptul organizării petrecerilor la sfârșit de săptămână și vă place să vă adunați prietenii și colegii în curtea frumoasă și spațioasă de care dispuneți, atunci o pergolă v-ar putea fi de mare ajutor, nu doar pentru a-i impresiona pe musafirii dumneavoastră, ci și pentru a petrece timp de calitate în aer liber, chiar până în miez de noapte. În plus, dacă timpul și bugetul vă permit să decorați pergola cu câteva tipuri de accesorii, cu atât mai bine, pentru că veți reuși să creați un altfel de loc, mult mai atractiv și mai plăcut din punct de vedere vizual. Puteți opta pentru diverse luminițe, steluțe, felinare, lumânări parfumate și flori.

Lăsați-vă imaginația să lucreze și astfel veți reuși să faceți din curtea dumneavoastră nu doar un loc în care vă petreceți câteva ore pe zi, ci unul în care să vă fie drag să stați mereu, admirând frumusețea care vă înconjoară.

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!