21 iunie 2017

Rolete day & night alternativa la jaluzele

Roletele Day & Night sunt o alternativa la jaluzelele clasice sau venetiene. Gama de rolete pentru zi si noapte este compusa din tonuri subtile de culori si diverse tesaturi, din care le puteti alege pe cele potrivite pentru camerele dumneavoastra. Si, cum vara tocmai a inceput, si fiecare dintre noi de dorim confort maxim acasa, putem apela oricand la aceste rolete, care, in plus, ne mentin casa racoroasa si in acelasi timp, ne reduc consumul de energie electrica pe care il are de obicei, aerul conditionat. Asa ca, va prezentam in cele de mai jos o solutie foarte buna pentru mentinerea confortului nostru zilnic. Foarte moderne, roletele day&night au ajuns sa fie tot mai utilizate in multe domenii de activitate, precum scoli, restaurante, birouri, spatii comerciale si altele. Dar, indiferent de spatiul in care sunt amplasate, roletele ofera un design deosebit incaperilor.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Aceste jaluzele asigura confidentialitatea, permitandu-va in acelasi timp, sa profitati de lumina soarelui, prin coborarea benzilor orizontale din material foarte bun, printr-un strat dublu de material.

Indiferent de ora, daca este zi sau noapte, va puteti bucura de lumina, soare si de intimidate totodata, dar cel mai important este faptul ca puteti controla perfect lumina care sa patrunda in casa dumneavoastra. Roletele de zi si de noapte sunt un mod revolutionar de a va umbri camera in care locuiti, si in acelasi timp, de a oferi un aspect deosebit acesteia.

Colectia noastra de rolete pentru zi si noapte, disponibila intr-o gama variata de culori si texturi, va aduce un plus de confidentialitate si lumina in casa dumneavoastra. Astfel, toate nevoile dumneavoastra vor fi satisfacute, atunci cand nu stiti ce tip de rolete sa alegeti pentru fiecare camera. Iar pentru fiecare camera puteti crea iluzia optica pe care v-o doriti, cu ajutorul roletelor Day&Night. Mai mult, sunt confectionate din materiale textile a caror culoare si textura se poate usor asorta camerei din care urmeaza sa faca parte. Sunt decorative si aduc un plus de personalitate camerei. Roletele se pot igieniza usor, fara sa necesite solutii complicate sau manevre dificil de realizat.

Cum functioneaza? Sistemul de rulare a panzei este actionat prin intermediul unui lantisor.

Construcția roletelor ne permite diverse poziții ale stofei, prin rularea ei.

Montajul posibil cu ajutorul șuruburilor:

– pe rama ferestrei (nu diminuează luminozitatea)

– în pervaz

– pe perete, deasupra ferestrei

Expertii nostrii va stau la dispozitie cu orice fel de detaliu suplimentar, dar si cu recomandari tehnice sau estetice.

 

Asadar, daca doriti sa aduceti un plus de eleganta in casa dumneavoastra sau daca pur si simplu, v-ati plictisit de jaluzelele vechi si clasice, puteti alege cu incredere roletele day & night!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!