Rolete textile model Day and Night – Pentru o filtrare eficienta a luminii

Stiai ca poti beneficia de doua functionalitati intr-un singur model de jaluzele? Cu roletele textile 2 in 1, Day and Night, vei avea suficienta lumina in incapere, dar de vei bucura si de intimitate, datorita materialului opac.

Roletele Day and Night  sunt fabricate din benzi intercalate din doua tipuri de material textil, cu grad de transparenta diferit. Benzile pot oferi acoperire completa in momentul in care este vizibil doar materialul opac,  sau partiala cand sunt deschise sub forma de benzi. Caracteristica unica este capacitatea de a alege intre mai multe variante de umbrire, spre deosebire de roletele clasice.

  • Disponibile in mai multe tipuri de material.
  • Multe variante de culori din care puteti alege.
  • Cost scazut de mentenanta.
  • Foarte usor de manevrat.
  • Optional pot avea caseta la tambur sau profile de ghidare.

Roletele Day and Night se pot atasa fie pe perete, fie pe rama ferestrei. Personalizati-va nivelul de lumina prin reglarea sectiunilor de umbra, oricum doriti, acasa sau la birou.

Poate ca preferati sa fie intuneric complet atunci cand dormiti, doriti sa filtrati lumina atunci cand urmariti un film la TV sau cand lucrati pe laptop. Utilizati sectiunea opaca pe timp de noapte si sectiunea transparenta in timpul zilei. In acest fel, camera va fi scaldata cu lumina naturala atunci cand conteaza cel mai mult.

Ati testat roletele Day and Night? Cum vi se par?

Distribuie

0 comentarii