16 ianuarie 2018

Sisteme de umbrire in anotimpul rece

Pentru ca anotimpul rece tocmai s-a instalat, va prezentam in cele de mai jos cateva solutii pentru protejarea casei sau a afacerii dumneavoastra, si pentru pastrarea confortului maxim chiar si atunci cand vremea de afara nu tine deloc cu noi.

Copertine pentru blacon sau fereastra

Indiferent daca apartamentul dumneavoastra se bucura de un balcon mai mare sau unul mai mic, in cazul in care acesta este deschis, in perioada iernii este minunat sa avem posibilitatea de a ne bucura de confort si de a ne proteja impotriva capriciilor vremii de afara. In acest caz, puteti alege cu incredere sa apelati la sistemele de umbrire exterioare, precum copertinele pentru balcon.   Acestea sunt copertine basculante cu doua brate laterale articulate, care asigura int inderea stofei si stabilitatea. Acest model de copertina este ideal pentru umbrirea si protectia balcoanelor, a ferestrelor, dar si a verandelor mai mici. Se monteaza pe perete sau in tavan, fiind prevazuta cu brate cu prindere laterala. Au actionare automata cu intrerupator sau cu telecomanda, in functie de preferinte, puteti opta pentru cea care vi se potriveste cel mai bine.

Sisteme de umbrire pentru terasa sau veranda

Sistemele de umbrire a terasei de iarnă sunt special concepute pentru instalarea și utilizarea acestora în aceste condiții: pot fi montate pe structuri de grindă, grădini de vară, verande chiar si  balcoane – unde există o structură de susținere adecvată, care poate asigura susținerea șinelor longitudinale de ghidare. Cu ajutorul barelor de aluminiu, pânza rulată este protejată în timpul iernii. Asadar, daca sunteti proprietarul unei locuinte care se bucura de o terasa exterioara, puteti alege sa o protejati, prin montarea acestor sisteme si pentru a reusi intr-un final, sa va bucurati si de privelistea exterioara deoasebita pe timp de iarna.

Copertine pentru suprafete de sticla

In cazul in care designul casei dumneavoastra a fost conceput cu multe suprafete de sticla, este bine sa stiti ca si pentru acestea, exista diferite sisteme de umbrire pentru protejarea geamurilor atunci cand ninge sau ploua. Aceste sisteme au casetele din aluminiu inchisa, iar sinele de ghidare, albe. Sunt disponibile in mai multe culori.

Panza este fixata pe ambele parti cu snururi de ghidare iar profilul inferior este din aluminiu.

Actionarea standard este manuala, cu manivela. Copertina se monteaza în tavanul luminozitatii geamului.

Copertine pentru suprafete mari

Chiar si pentru suprafetele mari exista solutii pentru protejarea acestora pe timpul iernii. Exista copertinele retractabile duble, care se potrivesc de minune in acest sens, fiind destinate umbririi sezoniere a suprafetelor mari, teraselor de restaurant sau cafenelelor. Acestea prezinta marele avantaj deoarece ele nu trebuie fixate in perete in mod special, ci se pot utiliza acolo unde este necesar. Au actionare automata electrica cu intrerupator sau cu telecomanda, in functie de preferinte si deasemenea, pot fi imprimate cu logo-uri sau inscriptii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!