15 mai 2019

10 lucruri de știut despre copertinele retractabile

Se cunoaște destul de bine până acum modul în care copertinele retractabile pot aduce beneficii atât pentru proprietățile rezidențiale, cât și pentru cele profesionale.
Copertinele retractabile sunt disponibile în mai multe modele și sunt o alegere din ce în ce mai populară pentru case și afaceri.
Sunt fabricate din materiale rezistente la apă, întinse apoi pe un cadru, asigurându-ți astfel umbră și protecție.
O modalitate perfectă de a vă bucura de spațiul de pe terasă, verandă sau de peisaje pe tot parcursul anului.

Acum este momentul perfect să luați în considerare modul în care v-ați putea folosi de o copertină retractabilă pentru casa sau afacerea dvs. în 2019!

Luați în calcul toate aspectele următoare legate de copertine:

  • Copertinele au nevoie de un spațiu de aproximativ 15 cm lățime pe peretele clădirii pentru a fi instalate.
  • Cele mai populare modele de copertine sunt automate, ceea ce înseamnă că se pot retrage complet în aproximativ un minut prin utilizarea unei telecomenzi.
  • Copertinele retractabile necesită foarte puțină întreținere.
  • Dacă sunteți proprietarul unei afaceri, instalarea unui copertine retractabile ar putea să vă ajute să câștigați mai mult, prin extinderea capacității unei terase de exemplu.
  • Copertinele retractabile sunt aproape oriunde vă uitați, mai ales dacă vă aflați într-un cartier din centrul orașului. Ele sunt excelente pentru restaurante, intrări de hotel, florării etc. Priviți în jur!
  • Copertinele blochează razele UV și reduc căldura în timpul lunilor calde de vară.
  • Când sunt instalate copertine la ferestre, acestea pot reduce razele puternice ale soarelui cu 94%, iar căldura exterioara cu 77%. Acest lucru poate reduce temperatura în interiorul casei cu 8 – 15 grade, reducând cu 25% costurile pentru aerul condiționat.
  • Copertinele oferă casei sau locației dvs. un plus în ceea ce ține de aspect. Ele pot fi un factor cheie în vânzarea casei mai târziu sau pentru atragerea clienților în cazul unei afaceri.
  • Unele modele de copertine sunt dotate cu senzori meteo care ajustează automat copertina în caz de temperaturi mari sau de vânt puternic.
  • Copertinele vă oferă posibilitatea de a vă bucura de activități în aer liber, indiferent de vreme.

Vizionați galeria foto a copertinelor retractabile pe care Suntech le oferă aici. Oferim copertine de foarte buna calitate si eficiente din punct de vedere energetic pentru orice afacere, restaurant, casă sau apartament. Proiectăm, fabricam și instalăm copertine personalizate pe tot parcursul anului! Pentru o estimare gratuită, contactati-ne telefonic prin intermediul formularului de contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!