15 aprilie 2019

Cum tinem tantarii la distanta in sezonul cald?

Plasele pentru tantari permit aerului curat sa patrunda, in timp ce tin la distanta insectele nedorite, cum ar fi mustele, viespile, albinele sau tantarii. Pot fi instalate pe orice fereastra din casa sau de la birou, fiind solutia ideala pentru bucatarii, dormitoare sau livinguri.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Desi tantarii sunt niste insecte foarte mici, pot reprezenta o adevarata provocare. Nu numai ca aceste insecte pot provoca mai multe boli periculoase, cum ar fi malaria sau febra galbena, dar muscaturile de tantari sunt dureroase si provoaca mancarime deranjanta. Din acest motiv, este important sa cunoasteti cum sa scapati sau sa evitati ca tantarii sa va invadeze casa.

Pentru a indeparta tantarii din locuinta dumneavoastra, puteti folosi substante chimice din comert, dar care au un impact negativ asupra mediului, remedii naturale pregatite in casa sau va puteti proteja ferestrele cu plase pentru insecte.

Plasele antiinsecte sunt fabricate din profil de aluminiu si sunt disponibile in mai multe forme si dimensiuni. Montajul acestora poate fi standard sau se poate alege varianta sitelor de insecte autorulante din portofoliul nostru de produse. De asemenea avem disponibile variante de plase antiinsecte pentru toate tipurile de usi si ferestre, inclusiv pentru cele oblice sau curbe.

Alegeti din gama noastră de plase de țânțari pentru ferestre și uși! Gasiti varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra:

Pentru o oferta va rugam sa completati formularul Calculeaza pret sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai jos:

0040.257.474.447

 0040.757.108.789

 0040.257.474.437

 office@suntech-romania.ro

 www.suntech-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!