11 martie 2019

Care este cel mai bun material pentru confectionarea usilor de garaj?

Usile de garaj sunt disponibile in mai multe materiale diferite, fiecare dintre ele avand avantaje si dezavantaje. Iata un rezumat rapid a ceea ce ofera fiecare material, pentru a putea compara usor variantele disponibile pe piata!


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Usile de garaj sunt disponibile in mai multe materiale diferite, fiecare dintre ele avand avantaje si dezavantaje. Iata un rezumat rapid a ceea ce ofera fiecare material, pentru a putea compara usor variantele disponibile pe piata!

Usi de garaj din otel

Otelul este cel mai popular material pentru usile de garaj si pentru un motiv foarte bun. Usile din otel se gasesc la preturi rezonabile, sunt durabile, intretinerea lor este redusa si sunt disponibile in aproape orice stil care va place. Otelul poate fi vopsit si este de asemena disponibil in texturi care imita lemnul.

Daca alegeti sa cumparati o usa de garaj din otel, vor trebui luate in calcul doua caracteristici importante. In primul rand, otelul este un izolator slab, astfel incat usile izolate sunt o alegere inteligenta pentru economisirea energiei (si reducerea zgomotului). In al doilea rand, panourile de otel folosite pentru constructia usilor de garaj au mai multe variante de grosime.

Usi de garaj din aluminiu

Usile din aluminiu prezinta multe dintre caracteristicile otelului, cu texturi optionale care imita lemnul si finisaje de lunga durata. Aluminiul este mai usor si mai putin costisitor decat otelul, dar are o garantie de viata mai redusa.

Usi de garaj din lemn

Primele usi de garaj au fost facute din lemn, iar lemnul continua sa fie ales de cei care cauta stiluri si materiale traditionale. Usile din lemn sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, care pot include si ferestre.

Lemnul este un izolator mai bun decat otelul, dar usile din otel izolate ofera o mai buna conservare a energiei. Usile din lemn trebuie intretinute si refinisate in mod regulat.

Usi de garaj din lemn compozit

Aceste usi de garaj sunt fabricate din fibre lemnoase reciclate. Ele ofera rezistenta otelului cu aspectul si textura lemnului si pot fi vopsite in alte culori. Usile din lemn compozit sunt superioare lemnului masiv si sunt mult mai rezistente la intemperii.

Usi de garaj din fibra de sticla

Usile de garaj din fibra de sticla reprezinta un segment mic al pietei. Panourile, care sunt invelite in rame de aluminiu, pot fi vopsite si ofera o rezistenta mai mare la lovituri, in comparatie cu otelul subtire.

Fibra de sticla este foarte usoara, insa un izolator slab, si nu face foarte bine fata la intemperii. Dar este mai rezistenta la apa sarata decat alte materiale folosite pentru usile din garaj, ceea ce o face o alegere buna pentru locatiile de pe litoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!