13 mai 2020

Beneficiile unei copertine retractabile montate pe balconul sau terasa locuinței

Copertina retractabilă este sistemul de acoperire practic și util pentru orice terasă exterioară pe care vrei să o acoperi parțial, la nevoie. Citește care sunt beneficiile pe care o copertină retractabilă le aduce locuinței tale, odată montată.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Copertinele retractabile sunt ideale pentru perioada verii, atunci când vrei să umbrești un spațiu în aer liber. Sunt confecționate dintr-un material dens, mult mai răcoros decât plasticul, prin care nu pătrund razele soarelui și care nu determină supraîncălzirea suprafeței acoperite, dar și dintr-o parte metalică, parte concepută pentru rezistența împotriva vântului puternic.

Sistemul de acoperire prin copertine este disponibil într-o varietate de dimensiuni, pentru a putea acoperi nevoile mai multor spații diferite. De ce să alegi acoperirea terasei sau balconului cu o copertină retractabilă?

Beneficiile unei copertine retractabile

● Protecție oricând / oriunde

O copertină retractabilă, în funcție de dimensiuni, poate fi amplasată deasupra terasei, balconului, la fereastra locuinței, dar și la restaurante, terase publice sau hoteluri. Este modalitatea perfectă de a aduce umbră într-un spațiu în care îți dorești să petreci mai mult timp în anotimpul călduros, dar și protecția necesară pentru a diminua lumina solară intensă, bătaia vântului sau alergenii din mediul exterior.

Odată montată, copertina amplifică starea de confort, creează o temperatură mai scăzută și un design elegant general al spațiului.

● Oferă intimitate

Avantajul major al copertinelor este că sunt disponibile în diferite dimensiuni. Astfel, fie că locuiești la bloc și ai un balcon mic, fie că locuiești la casă și terasa este prea mare, în ambele cazuri poți monta o copertină retractabilă pentru mai multă intimitate și pentru a limita vederea vecinilor curioși. Nu îți limitează deloc spațiul disponibil din terasă, deoarece copertinele se montează suspendat pe perete.

● Se montează ușor

Fie că alegi montarea unei copertine deasupra ușii ori a ferestrei, toată acțiunea se petrece simplu și rapid. Bineînțeles, ai nevoie de un ajutor specializat, care să monteze în siguranță copertina, dar și care să te ajute să faci alegerea perfectă în ceea ce privește culoare, design, tip de material, etc.

● Se adaptează oricăror condiții

Dacă în zilele călduroase copertinele se întind ușor pentru a putea oferi protecție, este important de știut că, și în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, acestea se adaptează rapid. Orice model de copertină retractabilă se poate retrage ușor și rapid, în funcție de necesități, ploaie torențială sau furtună, iar acest lucru face ca durata de viață a copertinei să fie mult mai lungă.

Pe lângă aceste aspecte deosebit de importante, copertinele retractabile aduc o mulțime de alte beneficii importante locuinței tale. Oferă umbră oricărui spațiu în care sunt montate, protejează restul pieselor de mobilier din jurul lor, au o rezistență sporită datorită calității superioare din care este confecționat materialul și se adaptează perfect casei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!