08 decembrie 2016

Cele mai utilizate culori pentru designul interior in 2016

Alegerea culorilor pentru decorarea interioarelor este foarte importanta. Culorile sunt folosite pentru a da o tematica speciala in case, si totodata, vor da emotie, stralucire si creativitate interioarelor. Combinatia potrivita de culori, intre pardoseala, pereti, jaluzele, perdele si mobila, va transforma perfect aspectul casei dumneavoastra.

Cele mai utilizate culori pentru designul interior sunt: albastru deschis, ivoire, auriu, roz pal si alb.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Albastru deschis. Culoarea creeaza o senzatie de calm, ambianta si spiritualitate in camera, redand astfel liniste sufleteasca. Aceasta culoare poate fi cel mai bine asortata cu jaluzelele de culoare mahon deschis sau diverse nuante ale lemnului pentru a se pastra sentimentul de natural.

albastru-deschis

Ivoire.  Acesta ofera o nota de liniste si relaxare dupa o zi obositoare. Sentimentul de relaxare, calm, fac ca aceasta culoare sa fie perfecta pentru decorarea oricarui interior. Se potriveste perfect cu nuante mai luminoase, neutre de jaluzele, astfel rezultatul in camera fiind fascinant. Folosit in nuantele jaluzelelor, va oferi fara indoiala, sentimental de lux, calm si succes.

ivoire

Auriu. Acesta nu este doar suficient de luminos pentru a descrie stralucirea, dar el se poate combina armonios cu alte culori. Culoarea se combina bine cu siguranta, cu bej, roz si deasemenea, cu gri. Culoarea va transmite un suflu proaspat de viata si o senzatie linistitoare.

auriu

Roz pal. Aceasta culoare, combinata cu albastrul deschis, domina culorile la moda in industria amenajarilor interioare. Atat in interiorul cat si in afara casei, culorile va vor surprinde cu inspiratie si apreciere. De exemplu, cand priviti cerul in timpul unui apus de soare, observati ca norii si cerul iau aceste doua nuante si ce priveliste minunata ofera. Asa ca, daca va doriti sa redati sentimentul unui apus de soare la dumneavoastra in casa, ce puteti alege mai bine decat jaluzelele verticale in aceste nuante?

roz-pal

Alb. Un amestec de culoare intre alb si lumina va reflecta o frumusete atragatoare. Albul poate fi combinat cu alte culori neutre, sau nu, oricum, el ofera sentimentul de resident permanent. Ca si celelalte culori, actioneaza ca o busola perfecta in vederea vizitatorilor dintr-o camera. Pentru filtrarea luminii, albul poate fi combinat cu jaluzele in nuante de bambus sau abajururi.

alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!