02 ianuarie 2017

Culori design interior – Tendintele anului 2017

Pentru anul 2017, designerii de interior se vor inspira din personalitatea dumneavoastra in amenajarea interioarelor.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Deja a trecut anul 2016 asa ca e vremea sa discutam despre noile culori in tendinte pentru decorarea interioarelor anul acesta.

In fata culorilor, nuantele sofisticate sunt pregatite pentru a fi in centrul atentiei, dupa cum si marii producatori de vopsele de interior si-au lansat previziunile de culori pentru anul 2017. Astfel, au facut o selectie si au impartit culorile in 3 palete: Confident, Composit si Comfortabil.

Creative, culorile sociale vor fi adaugate la paleta Confident, definita de albastrul sumbru, rosu picant si verde lime, concepute pentru a va atrage atentia. Apoi, in paleta de culori Composite, nuantele de verde si ocru vor fi cautate de traditionalistii care vor sa creeze un spatiu contemporan. In stilul Comfortabil, vorbim despre culori calde precum nuantele de roz deschis, albastru si galben care fac ca spatiile mici sa para mai mari. Nuantele acestea discrete sunt ideale pentru introvertitii care vor sa faca o incursiune in accent de culoare.

Deja am vazut unele dintre nuante facand furori si anul acesta, asa ca daca aveti nevoie de ajutor pentru a va imagina cum ar putea arata in camera dumneavoastra, vizualizati imaginile de mai jos. Este usor de inteles astfel, de ce vom fi influentati de aceste culori in 2017.

CONFIDENT: ALBASTRU INCHIS

albastru-inchis

Casele decorate in aceasta nuanta demonstreaza ca sentimentul de albastru nu trebuie sa fie un lucru rau. Destinat sa va reaminteasca de culorile oceanului, albastrul in umbre scoate in evidenta tavanele inalte ale caselor.

CONFIDENT: TURCOAZ

turcoaz

Accentele de portocaliu sunt ca un ambalaj pentru un spatiu predominant verde. Este  combinatia perfecta pentru atunci cand doriti sa create un spatiu dramatic.

CONFIDENT: GALBEN DESCHIS

galben-deschis

Sa va vopsiti podeaua in culoarea galben lamaie poate fi un risc dar nu va simtiti mai fericiti doar cand va uitati la camera decorate astfel?

COMPOSIT: GRI MINERAL

gri-mineral

Cel mai bun mod de a duce la alt nivel stilul traditional? Vopsiti spatiul intr-o culoare bogata precum acest gri inchis. In acest caz, textura peretului catifeleaza intunericul solemn al incaperii.

COMPOSIT: TURCOAZ DESCHIS

Atunci cand sunt asociate cu accesorii alb-negru, nuantele de albastru-verzui deschis insufletesc un birou minimalist.

COMPOSIT: VERDE OCRU SI BEJ DESCHIS

verde-ocru

Bejul deschis si verdele ocru creeaza o nota calma intr-o casa de vacanta.

COMFORTABIL: ALBASTRU PUTERNIC

albastru-puternic

Doriti sa va asumati primul mare risc in folosirea culorilor? In mod traditional, nuantele estivale precum acest albastru, par mai sofisticate atunci cand podelele sunt din lemn de culoare inchisa si cu accente aramii.

COMFORTABIL: ROZ PASTEL

Se pare ca Roz Quartz nu se potriveste in orice camera. Umbra ultra feminina accentueaza lumina naturala din camera.

COMFORTABIL: GALBEN PAL

Obiectele care accentueaza lumina, cum ar fi o consola de culoare galben moale, energizeaza peretii gri ai oricarei camere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!