19 ianuarie 2017

Spatii exterioare inchise cu copertine din vinil transparente

Este minunat sa putem sta pe terasa casei si sa ne bucuram de aerul proaspat de afara. Numai ca Mama Natura se poate schimba cat ai clipi din ochi. Fie ca e vorba de casa sau de sediul unei societati comerciale, atunci cand vantul sufla cu putere sau incepe sa ploua, putem pastra o stare de bine si privelistea de afara, fara sa fie nevoie sa fugim in casa.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Cum?

Alegeti copertinele exterioare din vinil transparente, inchise cu fermoar.

Sunt cele mai rezistente copertine retractabile, de pe aceasta piata. Partea de jos a acestor copertine poate rezista si vantului extrem de puternic. Sunt perfecte pentru orice veranda sau foisor si chiar pentru restaurante pentru protejarea impotriva fenomenelor naturii. Ceea ce face grozav acest vinil transparent, este faptul ca atunci cand este chiar prea frig pentru a asta afara la terasa, acesta permite soarelui sa patrunda prin el in spatiul inchis. In timpul noptii, puteti adauga un sistem de incalzire sigur si puteti privi stelele relaxati.

Care este diferenta?

Ceea ce diferentiaza acest tip de copertine exterioare fata de celelalte copertine standard, este faptul ca materialul cuprinde de fapt, fermoare grele pe margini. Aceste fermoare blocheaza vantul si permit reglarea patrunderii luminii in spatiu, dupa cum dorim. Astfel, lumina si umbra pot patrunde de sus in jos sau invers, putand fi modificate oricand, prin reglarea fermoarelor.

Daca sunteti proprietarul unui restaurant, sau daca aveti alta afacere si doriti sa scoateti in evidenta partea exterioara a spatiului detinut pentru afacere, trebuie sa va asigurati clientii ca sunteti pregatit pentru orice tip de vreme. Nu va bazati pe faptul ca soarele o sa straluceasca in fiecare zi. Iar daca faceti asta, e pierdere de bani.

Daca sunteti un antreprenor iar afacerea dumneavoastra se bazeaza pe organizarea de nunti si evenimente speciale, care de obicei sunt planificate cu multe luni inainte sau chiar ani, si adesea sunt organizate in aer liber, atunci trebuie sa le garantati cumva ca in acea zi nu vor exista probleme de nici un fel. Daca nu va asigurati de aceste aspecte ale infrastructurii pentru evenimentele in aer liber, este pierdere de timp si bani.

Si desigur, daca sunteti proprietarul unei case, va doriti sa oferiti invitatilor dumneavoastra, liniste si protectie in aer liber, control ideal asupra fenomenelor meteorologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!