18 mai 2017

Copertine exterioare pentru zile cu soare!

Sezonul cald se apropie si fie ca va doriti sa va bucurati sau sa va feriti de aerul cald de afara cat mai mult timp, puteti apela oricand la solutii simple, precum copertinele exterioare. Daca va doriti sa va protejati plantele de razele directe ale soarelui ori adorati cititul in aer liber, sau poate pur si simplu doriti sa extindeti sau sa va acoperiti terasa de langa casa pentru a putea lua masa in aer liber, in toate cazurile puteti alege cu incredere, copertinele exterioare.

De exemplu, copertinele exterioare retractabile reprezinta o optiune foarte atractiva pentru tot mai multi oameni, pentru ca ele ofera acces rapid la umbra atunci cand va doriti si se pot restrange atunci cand doriti sa va bucurati de soare.

Deasemenea, pe timpul verii si in zilele morocanoase, chiar si afacerea dumneavoastra trebuie protejata. In acest caz, alegeti copertinele retractabile dure, destinate umbririi sezoniere a suprafetelor mari, teraselor de restaurant sau cafenelelor. Aceste copertine au marele avantaj ca nu necesita fixarea in perete, ci ele pot fi utilizate acolo unde este nevoie.

Frumoase, convenabile si functionale, copertinele va ofera confort atunci cand aveti nevoie de el. De exemplu, daca doriti sa va protejati casa de caldura si de razele puternice ale soarelui de vara, puteti alege copertinele pentru geamuri, o varianta eleganta in acest caz. Indiferent daca sunt retractabile sau fixe, copertinele pentru ferestre, vor oferi casei dumneavoastra, protectia solara de care are nevoie. Durabile si atractive, copertinele exterioare va permit sa va bucurati de confort in aer liber, protejati de soarele fierbinte de vara sau de dusul cu ploaie.

In functie de dimensiunea, materialul si locatia copertinei, aceasta poate fi instalata chiar de catre dumneavoastra, apeland la instructiunile de instalare, sau de catre specialist, daca spatiul unde doriti sa amplasati copertina, este mai dificil.


Nu uitati: copertinele va pot ajuta si atunci cand doriti sa creati o atmosfera de plaja, chiar in curtea si/sau langa casa dumneavostra! Si cui nu-i place sa savureze o bautura fresh sau o inghetata la umbra propriei “umbrelute” de acasa…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!