25 aprilie 2017

Sisteme de plase anti-insecte pentru ferestre si usi


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Sistemele de plase anti-insecte pentru ferestre reprezinta cele mai eficiente solutii de a tine la distanta zburatoarele.

Plasele impotriva tantarilor aplicate ferestrelor sunt modul principal prin care reusim cu totii sa ne bucuram linistiti si fara a fi deranjati in serile calde, de zgomotul si intepaturile insectelor. Folosind aceste plase, vom sta intr-un spatiu bine aerisit fiind in acelasi timp protejati. Astfel, indiferent daca locuim la casa sau la bloc, protejarea intregii familii de intepaturile insectelor este esentiala pe perioada verii si nu numai.

Plasele de tantari sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si culori si sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente la actiunea factorilor externi. Deasemenea, plasele pot fi montate atat la geamuri, cat si la usi, iar apeland la o echipa de profesionisti, puteti beneficia si de montajul acestora, la un pret foarte avantajos!

In plus, va puteti alege designul si culoarea dorita a plaselor, astfel incat sa se potriveasca cu stilul arhitectural al locuintei dumneavoastra, obtinand un aspect estetic placut.

Optati intotdeauna pentru produse de calitate si alegeti plase anti-insecte, rezistente!

              

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!