16 mai 2018

Copertinele retractabile – design plăcut, protecție și eficiență energetică

Copertinele reprezintă cea mai bună modalitate de a crea spații de locuit funcționale, primitoare și protejate de vreme, pentru locuința sau afacerea dvs.
Un număr tot mai mare de proprietari caută modalităti de a-și face casele mai eficiente din punct de vedere energetic.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

O modalitate de a introduce eficiență energetică în casa dvs. fără a fi nevoie de o modificare majoră este de a adăuga copertine la ferestrele casei/apartamentului dumneavoastră. În zilele mai reci, soarele care străbate ferestrele mari poate ajuta la incălzirea casei, iar în timpul verii, umbrirea strategică asupra acelorași ferestre poate ajuta la răcirea casei. Puteti face o economie de până la 50% la consumul de curent electric, prin reducerea folosirii aparatului de aer condiționat.

De ce tip de copertină am nevoie pentru fereastra mea?

Copertinele retractabile sunt cele mai populare deoarece oferă proprietarilor o mult mai mare flexibilitate în ceea ce privește nivelul de lumină pe care doresc să o aducă în orice cameră. Nu numai că au beneficiat de numeroasele progrese tehnologice din ultimii ani (cum ar fi acționarea automată electrică cu întrerupător sau cu telecomandă), dar folosesc de asemenea materiale textile ecologice, cum ar fi tesăturile prietenoase cu soarele și tesăturile mai ușoare care permit circulația aerului.

Copertina Alanis

Copertinele Alanis sunt un model clasic de copertine, foarte ușoare și rezistente, cu brațe retractabile, potrivite pentru terase și balcoane. Din construcție, aceste copertine permit un unghi de înclinare a brațelor între 0 și 90 de grade. Acționarea standard este cu manivelă. Calitatea superioară și prețul accesibil sunt motivele pentru care aceste copertine sunt dintre cele mai solicitate.

Copertina Sircoma

Copertinele Sircoma sunt copertine retractabile de prestigiu, cu o rezistență sporită la o utilizare îndelungată și la manevrare intensivă, potrivite pentru spații comerciale. Copertinele Sircoma au brațele fixe și puternice cu profil frontal fix și set comandă cu arc ajutător. Brațele sunt echipate cu lanț sau funie dublă, iar unghiul de înclinare variază între 0 și 90 de grade. La copertinele de mărimi mai mari este recomandată acționarea automatizată.

Copertina Yorika

Copertinele Yorika sunt copertine retractabile cu casetă, indicate pentru umbrirea spațiilor mai mari, cum ar fi centrele comerciale. Acest produs iese în evidență prin ușurința în utilizare, durata de viață și, nu în ultimul rând, caracterul estetic. Când copertina este închisă, casetă protejează atât pânză cât și brațele. În casetă este montată o garnitură de perie, pentru curățarea pânzei și o garnitură împotrivă umezelii. Unghiul de înclinare poate fi reglat între 50 și 70 de grade. La copertinele de mărimi mai mari este recomandată acționarea automată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!