26 aprilie 2018

Solutii eficiente impotriva insectelor

Sezonul de vară este acel moment al anului în care vă puteți lăsa ferestrele și ușile deschise pentru a respira aer curat, bucurându-vă de vremea caldă și de lumina soarelui. Nu lăsati oaspeții neinvitați să strice această atmosferă perfectă! Plasele de țânțari Suntech crează un scut perfect pentru a te proteja de țânțari și alte insecte care ar putea intra în casa ta.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Plasele noastre sunt disponibile într-o gamă largă de modele și oferă soluții personalizate pentru orice formă de usă sau fereastră. Găsiti soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., alegând dintre plasele de role clasice verticale și orizontale, autorulante sau plisate. Descoperiți selecția noastră de plase de țânțari pentru ferestre și uși!

Puteți testa și următoarea serie de remedii naturiste pentru îndepărtarea insectelor:

  • Uleiul esențial de camfor

Camforul este unul dintre remediile pentru a scăpa de țânțari într-o manieră ecologică. Doar închideți toate ușile și ferestrele camerei. Apoi lăsați uleiul de camfor să acționeze timp de aproximativ o jumătate de oră. Când vă veți întoarce în acea cameră, nu veți găsi nici un țânțar.

  • Uleiul de liliac Indian și uleiul de cocos

Uleiul de liliac este o soluție anti insecte, dar și un pesticide natural. Amestecați ulei esențial de liliac indian, cu ulei natural de cocos în proporție egală și aplicați-l pe tot corpul. Mirosul puternic al amestecului va ține țânțarii la distanță pentru cel puțin 8 ore.

  • Eucaliptul de lămâie

Eucaliptul de lămâie este un arbore care provine din Australia. Mai este cunoscut și ca Corymbia citriodora. Uleiul extras din frunzele acestui copac au excelente proprietăți de prevenire a mușcăturilor de țânțari sau căpușe. Se poate aplica direct pe piele pentru protecție împotriva țânțarilor.

  • Uleiul esențial de citronella

Uleiul essential de citronella este poate cel mai bun repelent împotriva țânțarilor. Aplicați uleiul de citronella pe tot corpul, adăugați uleiul esențial pe o lumânare și aprindeți-o sau adăugați uleiul într-un recipient cu apă și pulverizați în zonele în care doriți să țineți insectele la distanță.

  • Menta

Mirosul puternic de mentă, pe care mulți dintre noi îl iubesc foarte mult, este neplăcut pentru țânțari. Puteți pulveriza uleiul de mentă sau îl puteți aplica pe părtile expuse ale corpului.

  • Lavanda

Mirosul uleiului de lavandă poate ține departe țânțarii la fel de eficient că orice agent chimic. Mirosul florilor și uleiului de lavandă este foarte puternic, iar țânțarii nu-l pot tolera. Prin urmare, uleiul de lavandă se pulverizează în cameră sau puteți să-l aplicați și pe fată și pe alte părti ale corpului care răman expuse. Puteți, de asemenea, să creșteți levăntică în casă sau în grădina pentru a menține țânțarii departe.

  • Uleiul esențial de Tea Tree

Uleiul de arbore de ceai este unul dintre uleiurile esențiale eficiente pentru a scăpa de insecte. Proprietătile anti-bacteriene și anti-fungice fac minuni atunci când vine vorba de lupta împotriva țânțarilor. Mirosul puternic al uleiului din arborele de ceai păstrează țânțarii la distanță. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați câteva picături de ulei de arbore de ceai cu puțină apă și să aplicați acest amestec pe față și alte părti expuse ale corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!