14 martie 2018

Redecorare in anotimpul primaverii

Primavara tocmai a venit si cei mai multi dintre noi probabil se gandesc la o redecorare si reimprospatare a caminului.
Dar oare cu ce ar trebui sa incepem redecorarea?
Aceasta este de obicei prima intrebare care ne vine in minte atunci cand ne dorim o schimbare a designului in locuinta noastra.
Doar ca nu putem arunca toate obiectele de prin casa si sa cumparam altele noi, care sa le inlocuiasca pe cele vechi. Asa ca am putea incepe cu lucrurile simple si care au un impact vizual mai puternic in locuinta.

Spre exemplu, cand intram intr-o camera, prima privire vizeaza partea luminoasa a casei, respectiv cea a ferestrelor. Asa ca ne putem gandi la redecorarea acestora, pentru inceput. Numai ca trebuie sa mai avem in vedere inca un aspect, si anume ca redecorarea ferestrelor sa fie totusi in armonie cu restul obiectelor din camera unde se doreste redecorarea. De exemplu, in cazul unui interior in nuante calde, cu siguranta si perdelele sau draperiile sunt in armonie. Asa ca, pentru redecorarea ferestrelor din incaperi in nuante calde, putem apela cu incredere la jaluzelele interioare, care se gasesc intr-o varietate de nuante calde, dar si reci. Sau daca, dimpotriva, dorim ceva mai indraznet si care sa atraga si mai mult atentia asupra ferestrelor, vom alege jaluzele interioare in nuante reci. Tot mai cautate si solicitate in ultima perioada, sunt jaluzelele day&night, disponibile in mai multe culori, care se pot adapta foarte bine oricarui tip de amenajari interioare. Asadar, pentru o schimbare de efect in casa dumneavoastra, alegeti cu incredere jaluzelele day&night, si cu siguranta vor aduce un plus de eleganta casei dumneavoastra. Totodata, daca va doriti o schimbare chiar si in camera copilului, roletele day&night sunt optiunea ideala pentru ca ajuta foarte mult la reglarea cantitatii de lumina care va patrunde in camera, oferindu-i copilului dumneavoastra, confortul necesar pentru desfasurarea activitatilor zilnice. Jaluzelele sunt foarte usor de montat, cu ajutorul șuruburilor: pe rama ferestrei (nu diminuează luminozitatea), în pervaz, ori pe perete, deasupra ferestrei. Sistemul de rulare a panzei este actionat prin intermediul unui lantisor, iar avantajele acestei metode sunt urmatoarele:

  • sunt confectionate din materiale textile a caror culoare si textura se poate usor asorta camerei din care urmeaza sa faca parte. Sunt decorative si aduc un plus de personalitate camerei
  • se pot igieniza usor, fara sa necesite solutii complicate sau manevre dificil de realizat
  • reglarea cantitatii de lumina ( si implicit caldura ) care patrunde in camera se face prin dimensionarea inaltimii la care este coborata roleta, dar si prin modul de amplasare al panzei pe roleta. Pentru mai multe informatii despre roletele day&night, dar si pentru recomandari tehnice sau estetice, va stam la dispozitie.

Si nu uitati, pentru o reimprospatare a locuintei dumneavoastra, incepeti cu decorarea ferestrelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!