10 martie 2020

Intimitate si control al luminii cu roletele textile Day & Night

Exista numeroase metode de umbrire ale ferestrelor pe piata, fiecare cu avantaje si dezavantaje, in functie de model sau de materialul din care sunt fabricate.

Jaluzelele verticale ofera un control bun al luminii, insa sunt potrivite mai mult pentru spatiile de birouri. Jaluzelele orizontale sunt extrem de practice oferind de asemenea control complet al luminii, insa nu sunt tocmai populare datorita faptului ca nu sunt usor de curatat. Roletele textile, in schimb, sunt foarte populare datorita faptului ca exista o varietate mare de culori si texturi din care pot fi executate. Dezavantajul acestora este faptul ca nu ofera multe optiuni de control al luminii.

Va doriti sa setati exact cantitatea de lumina din incapere in timpul zilei? Roletele Day & Night sunt alegerea perfecta!

Datorita existentei acestei necesitati au aparut roletele Day & Night, care sunt elegante si practice, oferind in acelasi timp intimitate, dar si control al luminii, fara sa fie complet inchise sau deschise.

Indiferent de momentul zilei, va puteti bucura de razele soarelui, aveti intimitatea dorita, si cel mai important, aveti control complat asupra luminii care patrunde in incapere. Roletele textile Day & Night sunt deosebile datorita modului in care sunt sunt realizate, prin fasiile intercalate de material textil transparent si opac.

Control optim al luminii, cu un design care se potriveste oricarui spatiu!

Nu doar pentru ca puteti alege dintr-o gama variata de materiale si nuante, dar si datorita mecanismului diferit. Nuatele deschise vor aduce un plus de caldura, dar si spatiul va parea mai deschis si luminos. Aceste tipuri de jaluzele, datorita celor doua texturi diferite de material, va permit sa le afisati doar pe cele transparente, doar pe cele opace, sau un mix intre cele doua, pentru a controla cantitatea de lumina din apartament sau birou, in functie de momentul zilei.

Roletele textile Day & Night se pot asorta usor in orice decor sau incapere, fie ca este vorba despre living room, birou sau camera copilului, aducand un plus de personalitate camerei. Curatarea acestora este extrem de simpla, igienizarea realizandu-se foarte usor, fara a fi nevoie de solutii speciale.

Actionarea se realizeaza cu ajutorului unui lantisor. Montajul acestora se poate face atat pe rama ferestrei, cat si in pervaz, sau pe perete, deasupra ferestrei.  

Vedeti mai jos tipurile de rolete textile pe care le puteti gasi in oferta noastra:

Pentru a determina care este cea mai potrivita solutie pentru proiectul dvs., consultantii nostri va vor raspunde la toate intrebarile legate de roletele Suntech, si va pot oferi indicatii pentru masuratorile corecte necesare unei cotatii de pret.

Pentru o oferta va rugam sa completati formularul Calculeaza pret sau contactati-ne la numerele de telefon 0257.474.447 sau 0757.108.789.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!