18 februarie 2020

Ce rol joaca sistemele de umbrire ale ferestrelor in designul sustenabil?

Pentru a intelege care este scopul sistemelor de umbrire, in special al jaluzelelor sau rulourilor exterioare in designul sustenabil, trebuie mai intai inteles acest concept. Una dintre definitii specifica faptul ca designul sustenabil este un proces colaborativ care implica un mod de gandire ecologic, prin studierea sistemelor, a relatiilor si a interactiunilor, cu scopul de a crea variante de design care usureaza aceste procese.

Noile sisteme de umbrire pentru ferestre reprezinta o solutie foarte practica, deoarece, pe langa faptul ca pot reduce cu pana la 85% cantitatea de energie solara care patrunde intr-un spatiu, reduc si cantitatea de energie care ar fi fost necesara pentru racire. De aceea, utilizarea jaluzelelor sau a rulourilor exterioare sunt cu siguranta o solutie sustenabila.

Exista mai multe tipuri de materiale, care aplicate pe ferestre reduc cantitatea de caldura care patrunde in incapere. Insa care dintre sistemele de umbrire pentru exterior este cea mai buna varianta pentru a opri caldura soarelui, a rezista perioadelor cu vant puternic, au o durata mare de viata si se intretin usor?

O varianta foarte potrivita sunt Rulourile exterioare Radix. Acestea sunt realizate din aluminiu, lamelele fiind umplute cu spuma poliuretanica. Datorita acestui aspect, izolarea termica este foarte buna. In cazul in care este necesara o revizie, caseta din aluminiu are clapete care permit interventia simpla, fara a fi necesara demontarea. Rulourile pot fi realizate cu actionare electrica prin intrerupator sau telecomanda.

Principala preocupare in momentul unei achizitiei unui obiect care va fi folosit la exterior, este durata de viata, mai exact in cat timp va trebui inlocuit. Garantia standard oferita de Suntech este de 2 ani. Aceasta garantie se poate pierde in situatia unui montaj necorespunzator, sau in cazul in care produsul nu este folosit in mod adecvat.

Pentru a determina care este cea mai potrivita solutie pentru proiectul dvs., va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri. Ei va vor raspunde la toate intrebarile legate de rulourile Suntech, si va pot oferi indicatii pentru masuratorile corecte necesare unei cotatii de pret.

Pentru o oferta va rugam sa completati formularul Calculeaza pret sau contactati-ne la numerele de telefon 0257.474.447 sau 0757.108.789.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!