13 ianuarie 2020

Masuratori necesare si instructiuni de montaj pentru jaluzelele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt una dintre cele mai utilizate solutii de umbrire pentru interior. Acestea permit reglarea cantitatii de lumina care patrunde in incapere, dar ofera si protectie impotriva caldurii, pe perioada verii. Sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si texturi, pentru a se putea potrivi in orice decor. Principalul lor avantaj este faptul ca se monteaza si se intretin foarte usor.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Jaluzele orizontale din gama ISSOLINE sunt destinate ferestrelor din PVC, dar si euroferestrelor din lemn. Datorita duratei de utilizare indelungate de care beneficiaza acestea, dar si a designului, sunt o alegere frecventa pentru decorarea apartamentelor sau a birourilor. Jaluzelele ISSOLINE sunt usor de utilizat, iar montajul se realizeaza foarte repede. In functie de nevoile tale, sau de preferinte, poti opta pentru varianta cu actionare prin snur, sau prin lantisor.

De asemenea, una dintre diferentele majore fata de jaluzelele orizontale clasice, este sistemul de prindere al benzii prin care se actioneaza acestea. Deoarece jaluzelele obisnuite au niste decupaje prin care este introdusa banda de actionare, lumina poate patrunde partial. Pentru o umbrire total, jaluzelele ISSOLINE au lamelele de 25 de mm, taiate excentric, pentru reducerea la minim a luminii nedorite.

Stii insa cum se masoara corect ferestrele pentru instalarea jaluzelelor orizontale?

Pentru a fi sigur ca vei comanda jaluzelele potrivite, primul pas este masurarea. Aceasta trebuie facuta cu un instrument de precizie, preferabil cu o ruleta. Masurati inaltimea geamului (a sticlei), atat in partea din stanga, cat si in dreapta, apoi latimea geamului in partea de sus, si in partea de jos. Luati in calcul ca jaluzelele se vor monta pe rama geamului, astfel incat va trebui sa adaugati cativa milimetri valorilor rezultate.

Montarea jaluzelelor orizontale ISSOLINE

Jaluzeaua o aplicam de profilul superior si o centram. In orificiile facute in baghetele de sustinere a sticlei introducem suruburile si insurubam.

In profilul inferior al baghetei de sustinere a sticlei, se fac orificii pentru fixarea snurului, pentru PVC de 2.4 mm, pentru lemn de 4 mm.

Ata din plastic innodata o introducem in orificiu si o asiguram cu cuiul de fixare. Ata din plastic o intindem inspre partea superioara.

Ata o intindem inspre actionarile din capatul profilului superior, o fixam in fixatiile acestora, iar surplusul il taiem.

Pe partea actionarii facem orificii in bagheta pentru fixarea aretatiei si montam aretatia cu suruburi , dupa care montam capacul aretatiei.

Montarea jaluzelei se finalizeaza prin punerea capacelor de mascare pe profilul superior.

Gama de jaluzele interioare SUNTECH cuprinde o gama variata de jaluzele orizontale din aluminiu, pentru a se potrivi pe orice tip de fereastra. Daca aveti intrebari, puteti contacta unul dintre specialistii SUNTECH Romania. Suntem aici pentru a va ajuta!

Pentru o oferta va rugam sa completati formularul Calculeaza pret sau sa ne contactati la numerele de telefon 0257.474.447 sau 0757.108.789.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!