12 septembrie 2022

Jaluzelele de lemn


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

În timp ce mulți oameni folosesc deja de ani de zile jaluzelele din plastic ca fiind o variantă mai accesibilă din punct de vedere financiar pentru a-și proteja ferestrele, iată că jaluzelele din lemn încep să fie din ce în ce mai căutate și cumpărate. Dacă vă gândiți să cumpărați jaluzele noi pentru casa dumneavoastră, SunTech-România are multe modele și culori disponibile. În ceea ce privește crearea unui mediu ambiental cât mai plăcut, jaluzelele din lemn sunt considerate net superioare celor din plastic sau alte materiale.

Cu ce beneficii vin aceste produse?

Jaluzelele din lemn sunt cunoscute pentru faptul ca sunt versatile, astfel ca se potrivesc de minune in orice context. Spre exemplu, cele din bambus sunt ideale pentru un cameră cu o ușoară tentă casual, în timp ce jaluzelele franțuzești sunt o opțiune mai bună pentru o cameră în care nu se dorește ieșirea în evidență prin elemente spectaculoase. Cert este că, la noi, veți avea posibilitatea de a găsi o mulțime de modele de jaluzele din lemn care să se potrivească exact în camera pe care intenționați să o amenajați frumos, până la cele mai mici detalii.

În plus, jaluzelele din lemn asigură mai multă intimitate decât cele din plastic sau alte materiale. Cu toate că cele din plastic vor diminua vizibilitatea din exterior către interior, unele tipuri sunt atât de subțiri prin natura materialului din care sunt realizate, încât s-ar putea dovedi chiar ineficiente, mai ales dacă le folosiți cu scopul de a nu lăsa razele soarelui să pătrundă în casă. Astfel, dacă veți opta pentru jaluzelele din lemn, camera dumneavoastră va deveni complet obscură, ceea ce permite oricui să se beneficieze de intimitate, dar și de un somn cât mai odihnitor.

Beneficii în materie de curățare

Întreținerea jaluzelelor din lemn este un alt avantaj pe care acestea le au, comparativ cu cele fabricate din plastic. Concret, ceea ce trebuie să faceți este să luați o cârpă umedă și să începeți să stergeți suprafețele în care există praf. Deoarece lamelele jaluzelelor din lemn sunt mult mai rezistente, acestea nu implică riscul de a se crăpa sau rupe, în cazul în care doriți să le faceți o spălare mai consistentă. Mai mult decât atât, nici nu va fi nevoie să le dați jos de la geam atunci când veți dori să le curățați. Rezultatul final este o cameră care arată impecabil din toate punctele de vedere!

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!