07 octombrie 2022

Roletele din bambus, o alegere inspirată pentru un plus de eleganță


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Există posibilitatea ca, la un moment dat, să simțim nevoia de a face o schimbare în casa noastră, astfel încât aceasta să devină mai interesantă, mai atractivă și, de ce nu, chiar mai elegantă. Cum? Aflăm împreună prin intermediul acestui articol. De câte ori nu v-ați așezat pe canapeaua din living uitându-vă curios prin casă și gândindu-vă la ceea ce ar putea să o facă mai modernă și mai cochetă? Cred că tuturor ni s-a întâmplat asta măcar o dată. Astfel, dacă v-au atras atenția roletele din bambus de la SUNTECH România și doriți să vă comandați și dumneavoastră câteva bucăți, merită să aflați, pentru început, la ce vă pot fi de folos.

  • Țineți pasul cu „moda” în materie de design interior

Se pare că bambusul încă se menține în top atunci când vine vorba de amenajarea casei. Originar din locuri exotice, acesta pare să cucerească chiar și gusturile românilor, dornici să-și decoreze camerele și casa în cel mai frumos mod cu putință. Culoarea naturală, precum și aspectul versatil fac în așa fel încât aceste rolete să fie exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă moderniza locuința prin detalii de bun gust.

  • Un plus de intimitate

Roletele din bambus pot fi ajustate exact după mărimea ferestrelor dumneavoastră. De asemenea, caracteristicile lor multiple și versatile permit blocarea pătrunderii razelor puternice de lumină, dacă nu vă doriți asta. Așa că, dacă până acum obișnuiați să vă treziți destul de devreme din cauza soarelui care lumina toată încăperea, luându-vă rolete din bambus tot ceea ce trebuie să faceți este să le coborâți atunci când simțiți nevoia de a vă odihni într-o cameră întunecată.

  • Potrivite oricărui tip de decor

Fie că sunteți adeptul stilului clasic, baroc, elegant sau rustic, atunci când alegeți rolete din bambus, ele se pot potrivi oricărui tip de locuință, indiferent cum ar fi aceasta amenajată. Mai mult decât atât, nuanța materialului din care aceste jaluzele sunt realizate oferă un contrast plăcut în interiorul locuinței, făcând-o să pară mai primitoare și mai călduroasă.

  • Roletele din bambus de la Suntech România sunt eco-friendly

Și pentru că în zilele noastre se mizează cât mai mult pe ecologizare și grijă pentru mediul încojurător, trebuie să știți că aceste jaluzele sunt 100% naturale, tocmai prin prisma materialului din care sunt realizate. Bambusul este o plantă care se autoregenerează, una din cele mai puternice culturi din toate câte există, ceea ce înseamnă că nu are nevoie de tratamente speciale pentru a crește.

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!