22 iunie 2016

Jaluzelele , o alta intrebuintare

Desigur ca  atunci cand cineva va intreaba despre utilizarea jaluzelelor interioare, primul lucru ce va vine in minte este  umbrirea locuintei. Si nu sunteti  departe de adevar. Jaluzelele reprezinta o metoda foarte la indemana pentru umbrirea unei locuinte, la preturi nu neaparat zdrobitoare oferindu-va in acelasi timp versatilitate si comfort. In plus, varianta jaluzelelor interioare este una destul de rezistenta in timp si ajuta foarte mult la conturarea designului locuintei, a ambientului acesteia si la crearea atmosferei dorite.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Pe langa toate acestea, jaluzelele interioare sunt piese importante pentru locuinta dumneavoastra si pot fi utilizate ca separatoare pentru diferite zone din casa.

Fie ele verticale sau orizontale, jaluzelele pot fi utilizate pentru a separa camera copilului de locul de joaca. In acest caz, va sugeram instalarea lor deasupra unei piese masive de mobilier, cum este o comoda sau un birou, astfel incat copilul dumneavoastra sa nu riste sa se incalceasca in firele acesteia.

jaluzeelPentru apartamentele cu dimensiuni mici, jaluzelele  interioare pot fi foarte usor utilizate in camuflarea spatiului de odihna, sau chiar in asigurarea intimitatii acestuia.

Daca aveti doi copii de varste diferite si nu  reusiti sa alocati fiecaruia un spatiu propriu, cel mai simplu este sa instalati o astfel de jaluzea interioara care le ofera un anumit grad de intimitate fiecaruia, fara sa ocupe un spatiu mare si nici nu va obliga la cheltuieli iesite din comun.

Aveti o sufragerie mare pe care ati  creat-o astfel cu gandul la reuniunile cu familia sau cu prietenii? Dimensiunile acesteia sunt  prea mari pentru a o putea gestiona, sau va doriti sa oferiti musafirilor dumneavoastra un spatiu in care sa isi depoziteze bagajele sau in care sa se poata intinde, imediat dupa ce v-ati ridicat de la masa? Instalati un perete din panouri de sticla glisante, foarte elegant si comod si dotati-l cu jaluzelele aferente. Astfel musafirii dumneavoastra se pot odihni in liniste, si la nevoie, aveti o sufragerie mare pentru a va putea aseza cu totii in jurul mesei.

Daca nu v-ati gandit astfel la jaluzele… este momentul sa incercati sa aflati ce anume facilitati reale va ofera acestea, in interiorul locuintei dumneavoastra, altele decat asigurarea unei umbriri intr-o versiune comoda si eleganta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!