06 octombrie 2017

Moduri uimitoare de a utiliza ușile pliante din pvc în amenajarile interioare

Daca tocmai ati terminat de construit casa sau doar va doriti o schimbare in casa dumneavoastra dar nu prea stiti ce sa alegeti, va prezentam in cele de mai jos cateva idei de amenajare a casei cu usi pliante din pvc.

Usile pliante din pvc reprezinta o alternativa la moda pentru clasicele usi din lemn sau pal si pentru inlocuirea anumitor pereti la interior, in amenajarea spatiilor interioare, fie pentru casa sau chiar spatiu comercial.
Datorita tehnologiei foarte avansate din ziua de astazi, exista multe variante de astfel de usi, in diverse culori, dimensiuni si modele. Un mare avantaj al acestor tip de usi il reprezinta faptul ca pot fi realizate pe comanda, personalizate, in functie de necesitatile fiecaruia.

Va prezentam in cele de mai jos, cateva idei de amenajare:

  1. Living-room inchis cu usi pliante din pvc

Daca terasa casei dumneavoastra se afla chiar in fata livingului si doriti un acces cat mai rapid catre aceasta si in acelasi timp, o vedere cat mai spectaculoasa, puteti apela cu incredere la usile pliante din pvc. Sunt o alegere minunata deoarece sistemul de pliere este mult mai rapid si ofera un acces mai larg catre terasa casei si totodata, o aerisire mai buna a livingului dar si o vedere exceptionala afara, direct din interior.

Mai puteti alege usile pliante din pvc, atunci cand doriti sa separati sufrageria de bucatarie, daca aceasta este un open-space.

  1. Birou inchis cu usi pliante din pvc

Pentru un aspect cat mai deosebit al biroului dumneavoastra, alegeti sa-l inchideti cu usi pliante din pvc.

  1. Dormitor inchis cu usi din pvc

Chiar si dormitorul poate fi inchis cu astfel de usi foarte practice dar si moderne in acelasi timp. Daca va doriti ca dormitorul sa fie personalizat, apelati la usile din pvc, cu siguranta vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.

  1. Usi pliante pe hol

Fie ca locuiti la casa sau la apartament, pentru separarea interioarelor si pentru obtinerea ideii de spatiu mai generos, alegeti din varietatea de usi din pvc, pe cea care vi se potriveste cel mai bine.

In general, usile pliante din pvc sunt utilizate pentru a separa zonele de locuit și de luat masa în case, restaurante, facilități de îngrijire și reconfigurarea sălilor de conferințe, a spațiilor convenționale sau a sălilor de cursuri universitare. Se mai numesc si usi acordeon datorita aspectului pe care il au.

Designul lor unic va aminteste faptul  ca pot salva o cantitate extraordinara de spatiu în orice zona. Usile pliante va permit sa creati un frumos spatiu deschis intre zonele de locuit si gradini sau zonele mai conservatoare.

Acest tip de usi va vor transforma casa dar si modul in care va traiti viata. Chiar si musafirii dumneavoastra vor fi incantati de privelistea minunata de care se vor bucura direct din living, datorita acestor usi pliante din pvc.

Si nu numai, daca aveti un restaurant sau spatiu comercial ori chiar spatiu de birouri, puteti utiliza cu succes usile pliante din pvc pentru separarea diverselor spatii din interiorul acestora, oferind astfel un aer personalizat si diferit afacerii dumneavoastra. Asadar, daca vi se par interesante ideile prezentate, ne puteti contacta oricand pentru o oferta personalizata a acestor tipuri de usi pliante din pvc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!