07 septembrie 2017

PROMOTIE – RULOURI EXTERIOARE

Rulourile vin să completeze ansamblul tâmplăriei PVC, oferind posibilitatea de a regla climatul din interior și ajutând la economisirea de energie. In sezonul cald rulourile sunt ca o barieră termică, care nu permite supraîncălzirea spațiului interior. În anotimpul rece rulourile diminuează pierderile de căldura, realizând o foarte bună izolație termica.

Vezi gama de produse:

Rulourile exterioare din aluminiu sunt prezente într-o gamă extrem de larga de culori, după dorința clientului și au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum și de a obtura complet accesul luminii în încăpere. Tipul de material din care sunt executate și calitatea acestuia asigură o stabilitate în timp deosebita, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurând-se facilitatea de actionare.

Aluminiul, cu proprietățile sale anticorozive, vopsit în câmp electrostatic permite o curățare și întreținere ușoara precum și o utilizare îndelungată. Sunt ușor de întreținut, au o rezistență ridicată la vânt, ploaie sau alte fenomene naturale.

Prețul unui rulou din aluminiu începe de la 50 €/m².

Pentru o ofertă personalizată nu ezitați să ne contactați!

 

 0040.257.474.447

0040.757.108.789

 0040.257.474.437

 office@suntech-romania.ro

www.suntech-romania.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!