10 decembrie 2020

Pregătirea locuinței pentru sărbătorile de iarnă – idei pentru decorarea locuinței

Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai frumoasă din an, deoarece ne oferă posibilitatea de a da frâu liber imaginației și creativități pentru a decora locuința într-un mod unic. Pentru că am intrat în luna decembrie și este deja momentul să înfrumusețăm casă, iată câteva idei pe care îți recomandăm să le încerci anul acesta.

Luna sărbătorilor de iarnă este un bun prilej pentru a decora fiecare colț din casă într-un mod aparte. Ferestrele, ușile, chiar și cele mai noi jaluzele și rolete textile pot fi anul acesta decorate cu motive inspirate de tradiția Crăciunului. Ți-am pregătit câteva idei care să te inspire în alegerea decorațiunilor din acest an.

● Confecționează coronițe din crengi de brad

O activitate relaxantă și extrem de frumoasă ce poate fi făcută împreună cu toată familia anul acesta. Puteți să creați împreună propriile coronițe de Crăciun pe care să le prindeți de ușile și ferestrele din casă. Aveți o mulțime de modele din care puteți alege, fie că optați pentru bază în formă de stea, inimă, cerc, pătrat sau triunghi. Cu ajutorul unei sârme groase și a câtorva crenguțe de brad împreună cu ceva decorațiuni, ați reușit să decorați și să înfrumusețați ușile.

● Un brad diferit ce va fi poziționat pe perete

Pe lângă bradul pin de globulețe pe care îl împodobiți cu toții, ce-ai zice de un perete cu un brad total diferit anul acesta? Iată și câteva idei: poți fixa pe un perete o instalație luminoasă în formă de brad, poți compune un brad de Crăciun dintr-un colaj de poze cu întreaga familie, poți crea o formă de brad din câteva crenguțe naturale de brad pe care ulterior să le decorezi cu orice ai la îndemână.

● Aranjamente unice din panglici

Cine a spus că-ți trebuie doar decorațiuni scumpe pentru a aranja casa de Crăciun? Panglicile pot fi soluția optimă pentru decorarea casei, deoarece pot fi manevrate și așezate în orice colț din interior și exterior. Poți crea aranjamente florale, funde mari pe care să le lipești pe uși sau geamuri, dar și orice alte decorațiuni ce pot sta pe pereții casei. Alege nuanțele specifice sărbătorii de iarnă și totul va arăta într-un mod unic.

● Nu uita de aranjarea mesei festive de sărbători

Aranjamentele pentru masa festivă din ziua de Crăciun nu trebuie să lipsească. Pe lângă clasicele șervețele roșii, anul acesta îndrăznește să aduci un strop de culoare prin mici decorațiuni de lemn ce pot fi poziționate printre farfurii, bețișoare parfumate ce aduc la masă mireasma proaspătă a iernii, dar și funda roșie ce poate sta prinsă pe piciorul paharelor de vin.

Sperăm că te-am inspirat pentru decorarea locuinței din acest an și îți dorim spor și inspirație pentru cele mai frumoase ornamente pentru Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!