22 august 2017

Jaluzele exterioare din aluminiu

Consum redus de energie, mai mult confort, posibilități de proiectare și costuri de instalare mai mici. Rulourile exterioare de aluminiu sunt soluția ideală pentru proiectul dvs. de modernizare a casei sau de construcție nouă.
Rulourile exterioare din aluminiu sunt solutia optima chiar si pe vreme rece, deoarece minimizează pierderile de căldură și reduc costurile de încălzire. Acestea oferă o protecție completă și îmbunătățesc climatul interior, atat in timpul verii, cat si in sezonul rece. Deoarece sunt montate in exterior, rulourile din aluminiu reprezinta o mare provocare, in special in ceea ce priveste schimbarile climatice: situații extreme, cum ar fi valurile de căldură, furtunile.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Din acest punct de vedere, acest tip de rulouri sunt avantajoase, pentru ca nu ofera doar un material e inalta calitate, ci ele garantează durabilitatea și o durată mai lungă de viață a produsului. De asemenea, își păstrează forma și culoarea mai bine decât PVC-ul. Rulourile din aluminiu oferă, de asemenea, o protecție eficientă împotriva efracției.

Fac parte din produsele tehnicii de umbrire exterioară, care este cea mai cunoscută și cea mai răspândită în clădirile cu arhitectură modernă, dar nu numai. Aceste produse au devenit elementele exterioare indispensabile ale clădirilor cu suprafețe mari de sticlă, dar sunt mai frecvent utilizate în industrie, în hale de producție, ferestre de case în parcuri sau case de locuit. Sunt foarte usor de intretinut, nu necesita atentie deosebita si se pot curate foarte simplu cu solutii de curatare pentru aluminiu. Lamelele pot fi vopsite in diverse culori disponibile in paletarul nostru.

Cand rulourile sunt inchise, ele formează o pernă de aer foarte izolantă. Acest lucru vă permite să vă îmbunătățiți izolația termică cu aproximativ 45% și reduceți zgomotul exterior cu până la 10 decibeli. Radiațiile de căldură și UV sunt păstrate în timpul verii, in exterior. Și ori de câte ori doriți, sunteți protejați de ochii curioșilor, deasemenea.

Rulourile exterioare din aluminiu sunt perfecte pentru dormitoare, săli de prezentare și in orice spatiu unde incidența luminii trebuie redusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!