25 iulie 2017

SISTEME DE UMBRIRE PENTRU CONFORT MAXIM

Daca sunteti ingrijorati de facturile de energie in crestere, atunci cand suntem deja in plina vara sau daca vara se apropie, nu ar trebui sa treceti cu vederea alternativele la aparatele de aer conditionat pentru a va putea bucura de un aer placut in casa dumneavoastra.
In plina vara, cand gradul de confort termic este cu mult depasit fata de cel normal, ne simtim obligati sa pornim aerul conditionat in casa sau in apartamente.
Numai ca, din pacate, acest lucru va creste considerabil si consumul de energie electrica, fapt care cu siguranta nu ne bucura.
Si totusi, exista variante alternative pentru reducerea consumului de energie pe timpul verii, si deci pentru a nu mai fi nevoiti sa pornim sau chiar sa achizitionam aparatele de aer conditionat.

Sistemele de umbrire existente pe piata sunt o solutie perfecta pentru a ne bucura de vara chiar si atunci cand temperaturile sunt ridicate si cu siguranta, vor fi de mare ajutor pentru scaderea facturilor de energie. Iar menținerea temperaturii interioare a casei în timpul verii poate fi intr-adevar, o provocare. Deși este posibil sa nu pastreze casa la fel de racoroasa precum aerul conditionat, sistemele de umbrire pot contribui, de asemenea, în mod semnificativ la reducerea facturilor la energie.

Se spune uneori ca ferestrele sunt gauri termice. Ceea ce inseamna ca pereții fara ferestre ofera cea mai buna bariera impotriva caldurii sau a frigului din exterior. Numai ca fara ferestre, casa nu ar avea nici un pic de lumina naturala, care este absolut necesara pentru un stil de viata cat mai bun. Si, probabil sunt foarte putini cei care si-ar dori sa locuiasca intr-o casa fara ferestre.

Jaluzelele interioare sau exterioare verticale, orizontale sau din lemn, roletele textile sau din bambus sunt o modalitate foarte bună de a menține un aer placut in casa sau apartamentul dumneavoastra. Si pentru ca sunt disponibile intr-o gama larga de culori si modele, pot fi adaptate complet nevoilor fiecaruia.

Dar sa nu uitam si de relaxarea in aer liber, pe timpul verii. Iar in acest caz, copertinele exterioare, umbrelele sau pergolele ne vor oferi solutia perfecta, fie ca aveti o casa de vacanta sau locuiti in apartament. Ele va pot ajuta oricand sa va bucurati de aerul placut de afara sau sa va creati propria terasa in balconul dumneavoastra. Sistemele de umbrire va ajuta si la sporirea afacerii dumneavoastra in cazul in care aceasta implica restaurante sau terase, deoarece ele nu ofera doar protectie impotriva soarelui si a vantului sau a vremii capricioase in general, ci ajuta totodata la scaderea facturilor de energie care s-ar fi consumat utilizand aerul conditionat. In functie de necesitatea afacerii, va puteti alege modelul de copertine sau pergole pentru restaurant sau terasa. Sistemele de umbrire ofera si un plus de eleganta si design afacerii dumneavoastra, iar clientii vor fi incantati deasemenea, de ambianta placuta pe care o creeaza.

Asadar, fie ca va doriti confort acasa sau protejarea afacerii dumneavoastra, puteti apela oricand cu incredere la sistemele de umbrire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!