03 septembrie 2018

Sisteme exterioare de umbrire pentru eficiență energetică

Sistemele de umbrire precum rulourile exterioare din aluminiu, pot reduce pierderile de energie prin ferestre, reducând facturile de incălzire și consumul de energie electrică și de asemenea îmbunătățesc confortul casei.

Aproximativ 30% din energia de incălzire a unei locuințe este pierdută prin ferestre. Iar în sezonul cald, atunci când gradul de confort termic este depășit , sistemele de umbrire sunt alternative pentru reducerea consumului de energie electrică și deci pentru a nu mai fi nevoiți să pornim sau chiar să achiziționăm aparate de aer condiționat.

Puteți alege din o gamă variată de modele disponibile pe website-ul nostru:

RULOURI EXTERIOARE COMBI

Rulourile suprapuse Combi se montează peste tâmplăria nou fabricată. Formează un sistem compact, care oferă un confort sporit din punct de vedere termic și fonic. Au lamelele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanică, profil de ghidare din PVC și caseta ruloului prevăzută cu clapeta de revizie. Ruloul se montează prin înșurubarea profilului de ghidare pe tocul ferestrei și a casetei rulou deasupra tocului ferestrei. Modalitatea standard de acționare este cu banda.

RULOURI EXTERIOARE COVERT

Cel mai popular model de rulou destinat construcțiilor noi. În poziția ridicat ruloul este complet ascuns și caseta de rulare nu incomodează privirea din exterior sau din interior. Caseta de rulare este montată într-un spațiu destinat special încă din timpul construcției. Partea exterioara a casetei de rulare este prevăzută cu o foaie din Heraklith (amforă). Montarea acestui tip de rulouri trebuie stabilită înaintea începerii construcției, pentru a preveni eventuale neplăceri cauzate de estimarea greșita a spațiului destinat ferestrei prevăzute cu acest tip de rulou. Ruloul exterior COVERT LA 39 are lamela din aluminiu umpluta cu spuma poliuretanică, caseta, profilele de ghidare, lamela finală și clapeta de revizie sunt din aluminiu extrudat. Acționarea standard se face cu ajutorul unui șnur.

RULOURI EXTERIOARE RADIX

Ruloul exterior Radix are lamelele din aluminiu umplute cu spumă din poliuretan ceea ce asigură o izolare termică de bună calitate. Caseta ruloului este din aluminiu și are clapeta de revizie care permite, în cazul defectării, remedierea simplă fără demontare. Profilul de ghidare și lamela finală sunt confecționate din aluminiu extrudat. Ruloul se montează prin înșurubarea profilului de ghidare de tocul ferestrei, pe tencuiala sau pe fațadă. Asigură o buna izolație termică cât și fonică. Pot fi acționate manual sau cu ajutorul unui motor. Exista posibilitatea confecționării în diferite culori sau înfoliat în renolit.

RULOURI EXTERIOARE RADIX R1, R2

Rulourile exterioare R1 si R2 sunt concepute pentru umbrirea de exterior, asigurând in același timp izolație termica și fonică. Rulourile Radix au lamelele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanică, caseta de rulare și profilele de ghidare sunt din aluminiu extrudat. Caseta este este semirotundă sau complet rotundă. Ruloul poate fi acționat manual sau se poate opta și pentru acționare automată cu ajutorul unui întrerupător sau a unei telecomenzi. Exista posibilitatea confecționării în diferite culori sau înfoliat în renolit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!