13 august 2018

5 pași pentru alegerea ușii de garaj potrivită pentru casa ta

Deși poate fi ușor de trecut cu vederea, ușa de garaj are un rol incredibil de important în prezentarea generală a casei. Pentru mulți, acesta este primul punct de intrare după o zi lungă de muncă și ar trebui să aibă un aspect cât mai primitoar și mai plăcut. Bineînțeles că sunt mai multe aspecte de luat în calcul, în afară de aspect. Funcționalitatea ușii de garaj, durabilitatea și costurile trebuie de asemenea luate în considerare.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Știm că atunci când vrem să ținem cont de toți acești factori, alegerea cea mai bună nu este întotdeauna usoară, dar urmând cele cinci sfaturi de mai jos vă va ajută să faceți procesul de alegere mult mai ușor:

1. Găsirea furnizorilor – O căutare a furnizorilor de uși de garaj și a ofertelor online și offline vă va oferi o idee despre opțiunile disponibile și este un punct de start potrivit.

2. Selectarea materialului – Oțelul, lemnul și aluminiul sunt cele mai frecvente materiale folosite pentru realizarea ușilor de garaj, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje.

  • Lemn: Lemnul oferă un aspect frumos, clasic, care nu poate fi reprodus de alte materiale. Principalul dezavantaj al lemnului este totuși lipsa durabilitătii și rezistenței la intemperii, ceea ce inseamnă că necesită o întreținere frecventă.
  • Oțel: Oțelul este o alegere din ce în ce mai populară și cu sigurantă, cea mai rezistentă și cea mai durabilă dintre materialele disponibile. Cu variantele de design disponibile, ușile din oțel pot fi făcute să arate ca lemnul real. Oțelul este, de asemenea, cunoscut pentru costurile reduse de întreținere, datorate în primul rând durabilitătii sale și rezistenței la intemperii.
  • Aluminiu: Ușile din aluminiu au multe din avantajele oțelului și sunt mai puțin costisitoare, dar și mai fragile și sunt predispuse la îndoiri.

3. Alegerea designului – Designul ușii de garaj ar trebui să se potrivească cu arhitectura casei. Dacă aveți o locuintă contemporană, i se va potrivi o gamă largă de modele și stiluri de uși de garaj.

4. Determinarea nevoilor de izolare – În funcție de utilitatea principală a garajului, va trebui să luați în considerare și izolarea ușilor garajului. Alegerea unei capacităti adecvate de izolare este esentială pentru confort și economie de energie dacă utilizați garajul pentru orice altceva decât depozitare.

5. Alegerea culorii – Este, în general, considerată o practică bună alegerea unei uși de garaj care să se potrivească cu ramele ferestrelor și cu tencuiala casei. Încercați să căutati mai degrabă o armonie decât un contrast puternic.

Urmând pașii de mai sus vă va ajuta să vă ghidați în alegerea celei mai bune porți de garaj posibile pentru casa dvs. Amintiți-vă să luați în considerare oferte de la cel puțin trei furnizori de uși de garaj, pentru a vă asigura că veți face cea mai bună alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!