16 iulie 2018

Pergole cu acoperiș retractabil – Soluția practică pentru orice spațiu exterior

În trecut, pergolele erau acoperite cu un cadru deschis din lemn, cu scopul de a oferi suport plantelor agățătoare pentru a crea umbră. Au fost folosite încă din Egiptul antic și a fost o caracteristică comună a grădinilor timpurii renascentiste din Italia și ulterior din întreaga Europă.

Pergolele au fost întotdeauna populare în zonele cu climă caldă, iar în tările mediteraneene sunt frecvent acoperite cu viță de vie sau cu iederă. În țările mai nordice, unde nevoia de umbrire este mai scăzută, acestea sunt mai puțin frecvente. Au fost însă folosite în timpul mișcării Arte și Meserii din Marea Britanie la începutul secolului al XX-lea, și au fost elemente de arhitectură folosite la castelul William Randolph Hearst din San Simeon, California.

Aceste structuri arhitecturale sunt utilizate pentru acoperirea spațiilor exterioare, dar și ca spații de relaxare, primitoare și confortabile. Protecția împotriva ploii este o altă caracteristică extrem de dorită pentru o pergolă. Cu toate acestea, protecția solară este scopul principal al fiecărei pergole, indiferent de locația geografică.

Avantajul utilizării pergolelor moderne este poziționarea materialul care o acoperă, în funcție de nevoi. Atunci când nu este nevoie de umbrire, pânza poate fi strânsă. Astfel vă puteți bucura de toate beneficiile unei terase deschise. Stofele pergolelor se adaptează oricărei culori de fațadă a clădirii. Materialele din care sunt fabricate sunt de înaltă calitate, acoperite cu vopsea cu protecție împotriva razelor UV.

Aceste sisteme de umbrire mobile pot fi acționate manual cu ajutorul manivelei sau electric. Acoperisul se poate retracta complet sau parțial, iar retractarea se realizează rapid și silențios.

Pentru o ofertă personalizată nu ezitați să ne contactați!

 0040.257.474.447

 0040.757.108.789

 0040.257.474.437

 office@suntech-romania.ro

 www.suntech-romania.ro

Un răspuns la “Pergole cu acoperiș retractabil – Soluția practică pentru orice spațiu exterior”

  1. Buna seara! spune:

    Cat costa un acoperis pentru o pergola cu dimensiunile :
    L- 3,90
    l- 2,30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!