15 ianuarie 2019

Tendințe și stiluri de amenajare a ferestrelor în 2019

Când vine vorba de designul interior al locuinței sau al biroului, nu trebuie să neglijați amenajarea ferestrelor. Înainte de a începe amenajarea unui spațiu, întrebați-vă: Care este intenția mea? De câte ori ați încercat să creați ambianța perfectă și ceea ce ați obținut nu a fost exact ceea ce v-ați imaginat?


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Sperăm să vă inspirăm să vă planificați o noua amenajare a casei sau a biroului cu cele mai noi trenduri pentru rolete, draperii sau jaluzele.

Acționare electrică

Tehnologia avansează mereu! De ce să nu profităm de ea? Copertinele retractabile pentru exterior pot fi acționate automat cu întrerupător sau cu telecomandă.

Multă culoare

Alegerea culorii potrivite pentru a crea atmosfera unei camere necesită cunoștințe și planificare. Tendință de culoare pentru anul acesta variază de la nuanțe de roșu la tonuri deschise de verde sau albastru.

Jaluzele orizontale sau rolete textile

Este clar că aceste tipuri de jaluzele au avut o revenire în ultimii trei ani. În prezent, cumpărătorii dau o mai mare importanță funcționalității. Jaluzelele orizontale îmbunătățesc eficiența energetică și frumusețea oricărei încăperi prin aspectul simplu și curat.

Lumină din belșug

Soluțiile pentru ferestre care permit luminii naturale să pătrundă în încăpere, fără a mai fi nevoia de lumină artificială sunt extrem de populare pentru anul 2019. Materialele textile sunt perfecte pentru a obține acest aspect, deoarece permit luminii să intr, menținând în același timp un nivel de intimitate necesare în casă.

Lumina naturală este în trend! Aceasta înseamnă că tratamentele pentru ferestre încep să se concentreze pe a permite cât mai multă lumină naturală posibil. Verificați opțiunile de culoare si de materiale a gamei noastre de produse pentru interior.

Pentru o ofertă personalizată nu ezitați să ne contactați! 

Ne place să aducem frumusețe în fiecare cameră. Ferestrele sunt o necesitate în fiecare încăpere, deci de ce să nu fim mai atenți la aranajarea acestora? Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege jaluzelele potrivite pentru casa sau biroul dvs., contactați-ne astăzi pentru a discuta cu unul dintre specialiștii noștri!

Pentru o oferta va rugam sa completati formularul Calculeaza pret sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai jos:

0040.257.474.447

 0040.757.108.789

 0040.257.474.437

 office@suntech-romania.ro

 www.suntech-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!