15 iulie 2021

4 motive să alegi jaluzele exterioare pentru ferestrele casei tale

Fie că locuiești la casă sau la bloc, confortul căminului tău ar trebui să fie întotdeauna o prioritate. De aceea, îți recomandăm ca fiecare proiect de amenajare pe care îl gândești să vizezi soluții de design care îmbină perfect funcționalitatea și estetica.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Jaluzelele exterioare sunt accesorii de nelipsit pentru decorarea ferestrelor tale, acestea oferind, pe lângă aspectul plăcut, o mulțime de beneficii menite să-ți asigure confort. Iată cele mai importante 4 motive să optezi pentru jaluzele exterioare!

Jaluzele exterioare creează o atmosferă relaxantă în locuință

Izolarea fonică este unul dintre principalele avantaje pe care le prezintă jaluzele exterioare. Astfel, acestea contribuie la crearea unei atmosfere relaxante în locuința ta, fără prea mult efort. Mai mult decât atât, reducând semnificativ nivelul de zgomot din camere, jaluzele exterioare asigură intimitatea și induc un sentiment de siguranță în propriul cămin. În plus, jaluzelele exterioare de pe site-ul nostru sunt dotate cu senzor soare-vânt, pentru un plus de ușurință și confort în utilizare.

Montarea unor jaluzele exterioare oferă intimitate

Dacă vrei ca privirile curioșilor să stea departe de locuința ta, atunci cea mai eficientă soluție de amenajare constă în montarea unor jaluzele exterioare care îți vor asigura un grad sporit de intimitate. Fiind, deci, ferit de ochii trecătorilor te poți bucura în tihnă de momente relaxante și intime în propriul cămin, desfărându-ți activitățile cotidiene departe de privirile indiscrete ale celorlalți. De asemenea, optând pentru rulourile exterioare din gama noastră, nu trebuie să îți faci griji cu privire la restricționarea luminii sau a vizibilității; fiind confecționate din aluminiu, acestea îți garantează protecția solară permițând pătrunderea unei cantității suficiente de lumină naturală în interiorul casei tale.

Design versatil, potrivit pentru orice stil de amenajare

Jaluzele exterioare din aluminiu sunt disponibile pe site-ul nostru într-o mulțime de nuanțe, modele și dimensiuni, astfel încât aceste accesorii sunt concepute pentru a se încadra cu ușurință în orice stil de amenajare. Ba chiar mai mult decât atât, ai posibilitatea de a alege din catalogul nostru de produse inclusiv jaluzele exterioare cu montare sub tencuială sau pe tocul ferestrei. Pe lângă toate acestea, îți garantăm că jaluzelele exterioare din aluminiu se vor evidenția cu siguranță ca element distinctiv de design al casei tale.

Jaluzele exterioare din aluminiu reprezintă o investiție de durată pentru casa ta

La suntech-romania.ro utilizăm întotdedauna materiale de calitate superioară pentru produsele noastre, de aceea jaluzelele exterioare din aluminiu reprezintă o investiție de durată pentru confortul casei tale. Datorită rezistenței sporite prin care se remarcă acestea, jaluzelele noastre sunt folosite nu doar pentru locuințe, ci și pentru supermarket-uri, școli, spitale și alte tipuri de spații.

Jaluzelele exterioare necesită, de regulă, o întreținere facilă, sunt ușor de montat și pot fi dotate cu diverse funcții suplimentare (cum ar fi acționarea electrică sau cuplarea mai multor jaluzele la un singur motor). Contactează-ne pentru a obține o ofertă personalizată în funcție de nevoile tale și de bugetul disponibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!