14 septembrie 2016

7 Sfaturi pentru a alege si cumpara obloane de inalta calitate pentru casa dumneavoastra

In prezent se gasesc pe piata mai multe variante de obloane. 
Regasiti in cele de mai jos, 7 sfaturi pentru alegerea si cumpararea obloanelor de inalta calitate pentru casa dumneavoastra.

  1. Spatiul disponibil

Veti avea nevoie de un spatiu suficient de mare pentru a atasa oblonul. Asadar, trebuie sa verificati daca il aveti. Daca nu mai aveti spatiu, nu va faceti griji. Exista noi rulouri exterioare care va permit sa le prindeti deasupra ferestrelor deci nu vor ocupa prea mult spatiu.

  1. Dimensiunea ferestrei

Oblonul dumneavoastra va trebui deasemenea sa se potriveasca cu dimensiunea ferestrei. Unele obloane sunt prea mici. Altele nu sunt suficient de mari. Deci acelea nu vor fi de folos. Nu aveti nevoie de decoratiuni dar obloanele adevarate exteriorizeaza ferestrele. Potriviti dimensiunea ferestrei astfel incat acestea sa le acopere perfect.

  1. Armonizeaza culoarea

Nu uitati sa va ganditi la culoare. Trebuie sa potriviti culoarea ferestrei si a peretelui totodata.

De atunci, se va potrivi si va arata minunat in casa dumneavoastra. Consultati-va cu vanzatorul pentru alegerea culorilor.

  1. Material bun

Materialul bun va asigura siguranta si rezistenta obloanelor. Veti avea nevoie de acestea pe vreme urata. Alegeti vopsea sau lemn de buna calitate pentru obloane. In concordanta cu ele, obloanele din material bun, vor rezista mai mult. Va trebui doar sa le inlocuiti dupa un timp, uneori.

  1. Pret

Pentru a primi cel mai bun pret, ar trebui sa comparati optiunile disponibile. Uneori, suntem capabili sa cumparam unul cu material bun, la un pret mai ieftin. Doar ca nu trebuie sa platiti prea mult pentru calitate slaba, nu trebuie sa acceptati calitatea slaba chiar daca este disponibila la un pret mai mic.

  1. Garantie

Verificati daca ceea ce ati ales are si garantie. Acest lucru este esential  pentru ca va trebui sa fiti pregatiti si pentru lucruri mai rele precum vremea urata care este posibil sa va strice obloanele. Garantia va va asigura ca le puteti inlocui  cand veti avea nevoie. De obicei garantia este valabila cativa ani sau cateva luni.

  1. Design

Daca aveti casa decorata intr-un stil modern, ar trebui sa adaugati ceva cel putin in stil minimalist. In cazul in care casa este in stil campenesc, adaugati ceva dulce si dragut. Ar trebui deasemenea, sa adaugati ceva elegant  pentru casa in stil clasic. Exista multe variante de design pentru obloane. Veti gasi cu siguranta ceea ce aveti nevoie.

Sfaturile acestea sunt simple dar esentiale. Intotdeauna inapoi la baza  si faceti un compromis la pret. Ferestrele dumneavoastra au nevoie de obloane iar acum veti sti cum sa le alegeti pe cele mai bune. Iar daca nu gasiti ceva care sa se potriveasca exista o optiune moderna, eficienta si economica, rulourile exterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!