24 august 2016

ROLETELE OPUS – UN PLUS DE CULOARE IN CASA DUMNEAVOASTRA

Confectionate din materiale textile in culori deosebite, roletele OPUS aduc locuintei dumneavoastra un plus de prospetime, originalitate si culoare.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

schema opusCu un sistem interesant si elegant de umbrire, roletele asigura mentinerea unor parametrii ambientali corespunzatori, chiar in conditiile in care zonele opace ale materialului alterneaza cu cele transparente, asa cum se poate vedea in imaginea alaturata.

Aspectul dinamic si modern este completat de eficienta acestui sistem de umbrire, de o gestionare facila a cantitatii de lumina care patrunde in incinta si de o paleta coloristica bogata, care poate completa si pune in valoare orice design interior, indiferent cat de minimalist sau de complicat ar fi.

Roletele furnizate in gama Opus nu au sine de ghidare, ele atarnand liber in spatiul ferestrei, permit aerisirea incintei prin simpla deschidere a geamului si blocheaza in acelasi timp, razele soarelui.

Latimea maxima la care se pot livra astfel de  rolete este de 2400 mm, pentru inaltime de 2500 mm, si avand o suprafata maxima de 5 m².

opus pozaCaseta roletei si contragreutatea care tine tesatura intinsa, sunt confectionate din aluminiu si se livreaza in culoarea alba, caseta putandu-se monta fie in tavan fie, cu ajutorul unor suporti,  pe perete.

Tesatura este 100% poliester, ceea ce creste fiabilitatea roletei, si mareste rezistenta acesteia la actiunea razelor de soare si a umiditatii.

Manevrarea roletei se face prin infasurarea tesaturii pe un tambur de 38 mm, cu ajutorul unui lantisor de culoare alba.

Aspectul modern, eficienta si, mai ales, fiabilitatea acestui tip de tehnica de umbrire asigura succesul de piata  de care se bucura acest sistem.

Aici puteti verifica paletarul  de culori pe care il putem oferi, sau pputeti afla mai multe date tehnice in legatura cu roletele OPUS de la Suntech.

Pentru detalii cu privire la pret, comanda, masuratori, precum si pentru a lua legatura cu unul din specialistii nostrii ce va poate  sfatui in alegerea  tipului de roleta sau a materialului necesar, este suficient sa ne trimiteti un e-mail de pe pagina noastra de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!