09 august 2016

NOUA COLECTIE DE ROLETE CU STOFE DAY & NIGHT

Materialul din care sunt confectionate roletele imprima acestora aspectul deosebit si influenteaza in mod direct durata de viata a lor.

Conditiile deosebite in care sunt amplasate roletele, cu puternice fluctuatii de temperatura, intre anotimpuri dar si pe parcursul a 24 de ore, umiditate si curenti de aer, si mai ales sub actiunea radiatiilor solare, degradeaza, de cele mai mule ori ireversibil aspectul si calitatea acestora.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Este, de cele mai multe ori, dificil sa gasesti un material textil care sa reziste cat mai mult fara sa se vada modificari substantiale, sa aiba aspect elegant si modern, intr-o paleta de culori care sa se adapteze oricarui tip de interior si sa reuseasca sa va scape de grija petelor si a aparitiei zonelor intens decolorate.

Noua-colectie-stofe-Day-Night-02Ceea ce propune Suntech clientilor sai, este o gama noua de materiale, 100% poliester, care rezista foarte bine in conditii normale de utilizare, avand un aspect deosebit de placut, cu caracteristici antistatice remarcabile, usor de igienizat si de intretinut.

Stofele utilizate la confectionarea roletelor Day & Night ajuta la gestionarea corespunzatoare a intensitatii luminii care patrunde in incinta si sunt deosebit de eficiente in asigurarea unui climat corespunzator.

In plus, grosimea materialului utilizat fiind redusa, sub actiunea razelor soarelui, roleta se incalzeste foarte putin, si nu se transforma, asa cum se intampla, de exemplu,  in cazul celor confectionate din materiale textile naturale (cum este bumbacul), intr-un radiator care sa degaje in incinta, pe o perioada mare de timp caldura acumulata .

Fiabilitatea mare a acestor tipuri de materiale se traduce si prin rezistenta deosebita la manevrare, materialul fiind deosebit de flexibil, insa  fara sa permita intinderea fibrei in timp, ca urmare a propriei greutati. Datorita acestui fapt, nu apar faldurile deosebit de deranjante de pe partile laterale ale materialului, falduri care imprima senzatia de vechi si creeaza un aspect neplacut.

Suntech va ofera experienta unor rolete cu un aspect placut, rezistente si utile, la preturi deosebit de avantajoase, care concura la obtinerea unui climat placut in locuinta sau biroul dumneavoastra.

Pentru detalii suplimentare, dar si pentru a accesa paletarul de culori, puteti sa vizitati pagina noastra unde va oferim cu placere cele mai utile detalii si informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!