18 iulie 2016

Solutii pentru marirea fiabilitatii jaluzelelor verticale

Radiatiile solare pot produce, in timp, degradarea culorilor elementelor cu care vin in contact. Peretii, mobila, covoarele sau tapiteria se decoloreaza ca umare a actiunii razelor soarelui.

Utilizarea unor elemente de blocare sau reducere a insolatiei in interiorul spatiilor locuite are drept consecinta, pe langa asigurarea unui climat corespunzator desfasurarii activitatii specifice spatiului respectiv si reducerea degradarii culorilor elementelor de design interior.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Impactul major al radiatiei solare, in cazul utilizarii unor jaluzele, este preluat de catre materialul textil , plastic sau lemnos din care este confectionata jaluzeaua.

Jaluzelele verticale reprezinta categoria cea mai frecvent utilizata si moderna tehnica de umbrire, cea mai accesibila si de departe cea mai versatila.

Materialul  textil care reprezinta lamelele jaluzelei este supus actiunii violente a radiatiei solare si sufera, in timp, degradari coloristice. In plus, daca fereastra are probleme de izolatie, umezeala care stagneaza in zona ferestrei poate, de asemenea sa produca modificari majore de culoare si de aspect, ireversibile.

O solutie eleganta pe care v-o propune Suntech la aceste probleme, o reprezinta materialul textil BOBB, cauciucat si colorat pe ambele parti, ceea ce ofera rezistenta marita atat fata de radiatiile solare, cat si la actiunea umiditatii din mediu.

Pe langa aceste avantaje incontestabile, jaluzelele verticale , confectionate din tesatura BOBB reusesc sa confere opacitate mare fata de patrunderea razelor de soare, reusind sa gestioneze mai mult decat satisfacator cantitatea de lumina care patrunde prin fereastra dotata cu astfel de jaluzele. Mai multe detalii cu privire la modul de montare, la paletarul oferit sau la consturile unei astfel de dotari puteti gasi  AICI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!