13 august 2020

Avantajele rulourilor exterioare – tot ce trebuie să știi înainte de montare

Montarea rulourilor exterioare la ferestre este opțiunea fiecăruia dintre noi pentru a aduce un plus de confort locuinței. Însă, care sunt avantajele rulourilor și ce trebuie cu adevărat să știi despre acest sistem înainte de montare?

Există o mulțime de avantaje ce fac rulourile exterioare Radix cea mai bună soluție pentru confortul locuinței. Pe lângă rolul important antiefracție, dar și estetica pe care o oferă ferestrelor, rulourile mai au o mulțime de avantaje pe termen lung locuinței. Iată care sunt cele mai importante.

● Rulourile exterioare Radix izolează termic

Rulourile exterioare montate peste ferestre sporesc gradul de confort al locuinței, protejează ferestrele de factorii externi și duc la o izolare perfectă a ferestrelor, fapt ce, implicit, duce la o scădere semnificativă a costurilor facturilor de întreținere. Mai exact, în timpul iernii, păstrează caldura în interior pentru cât mai mult timp, în vreme ce vara creează o temperatură optimă în interior, fără să fie nevoie de ventilare sau aer condiționat.

Practic, odată montate rulourile, lamelele împiedică pătrunderea razelor de soare în interior, dar și contactul vântului sau zăpezii direct cu fereastra. În acest sens, consumul de energie termică poate fi chiar și cu până la 20% mai mic.

● Sporesc gradul de siguranță

Rulourile exterioare au și rol antiefracție. Odată montate, acestea pot fi dotate cu o serie de sisteme de închidere pentru a spori gradul de siguranță al casei.

● Protejează împotriva factorilor externi

Rulourile exterioare protejează locuința pe termen lung împotriva ploii, zăpezilor sau a prafului, împiedicând pătrunderea lor în interior. De asemenea, rulourile protejează și tâmplăria ferestrelor, deoarece previn decolorarea și degradarea materialului.

● Au rol estetic

Rulourile pot fi confecționate într-o gamă variată de modele și culori, tocmai pentru a se adapta nevoilor locuinței. Astfel, lângă tâmplăria deja existentă, rulourile montate pot aduce un plus de eleganță.

Alte avantaje valoroase ale rulourilor Radix:

  • Nu putrezesc și nu ruginesc când intră în contact cu umezeala ori din cauza variațiilor de temperatură;
  • Se adaptează oricărui tip de tâmplărie;
  • Reprezintă un sistem de protecție antiinsecte;
  • Protejează de zgomotul de afară datorită izolației fonice suplimentare;
  • Se întrețin ușor și nu au nevoie de vopsire periodică;
  • Oferă intimitate și protejează interiorul casei de privirile îndrăznețe;
  • În caz de intemperii, remedierea rulourilor se poate face foarte ușor, fără demontare;
  • Acționarea rulourilor poate fi electrică de la întrerupător sau telecomandă, iar lamela finală poate avea posibilitatea de blocare.
  • Mecanismul de rulare al rulourilor poate fi încastrat în perete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!