08 iulie 2020

Jaluzelele exterioare – ce sunt și ce avantaje au dacă le folosești

Orice locuință este complet amenajată atunci când confortul se îmbină perfect cu designul interior și exterior, dar și cromatica aleasă. Din categoria amenajărilor exterioare fac parte și jaluzelele exterioare ce se integrează armonios între finisaje și alte materiale de construcții de calitate. Citește de ce sunt recomandate jaluzelele exterioare și care sunt beneficiile acestora.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Sistemele de jaluzele exterioare asigură locuinței un confort sporit în orice sezon. Sunt perfecte pentru a răcori locuința în zilele caniculare, dar și pentru a izola ferestrele în sezonul rece, deoarece dispun de izolație termică ce împiedică frigul să pătrundă în interior.

Ce sunt jaluzelele exterioare

Jaluzelele exterioare sunt fabricate din aluminiu și reprezintă echipamente complexe ce se folosesc pentru umbrirea locuințelor, spațiilor comerciale, școlilor, birourilor, etc. Datorită fabricației, modelele din aluminiu asigură o etanșeitate termică și fonică perfectă și permit controlarea cu ușurință în orice moment al zilei. Se confecționează în diferite modele și dimensiuni pentru a se adapta perfect tuturor nevoilor spațiului.

Beneficiile pe termen lung ale jaluzelelor exterioare

● Confort termic ridicat

Unul dintre cele mai importante beneficii ale folosirii jaluzelelor exterioare din aluminiu este confortul termic pe care îl asigură. Ramele, profilele și armăturile care compun întreg ansamblul unei deschideri a jaluzelelor exterioare sunt gândite pentru a asigura o închidere ermetică și implicit eficientă.  De asemenea, tâmplăria din aluminiu contribuie la rezistența pe termen lung împotriva uzurii ori altor șocuri mecanice.

● Protejează ferestrele de intemperii

Multe modele de jaluzele exterioare au și rol antiefracție.  Acestea pot fi dotate cu sistem de închidere cu cheie pentru a asigura siguranță sporită.

  • Durata de viață a jaluzelelor rulou exterioare este una îndelungată, fără să aibă nevoie de o îngrijire pretențioasă.
  • Odată montate, jaluzelele pot obtura parțial sau chiar complet lumina dintr-o încăpere ori un spațiu, pentru un somn liniștit și odihnitor.

Ce modele există de de jaluzele exterioare din aluminiu

  • Rulouri aplicate;
  • Rulouri exterioare suprapuse;
  • Rulouri exterioare încastrate.

Fiecare model de jaluzele exterioare se alege în funcție de designul și utilitatea spațiului.  Jaluzelele încastrate și suprapuse sunt modele ce se încadrează perfect cu locuințele noi, care sunt amenajate într-un stil modern ori minimalist. Materialele folosite pentru jaluzele sunt de calitate superioare, iar, odată achziționate, furnizorul specializat asigură garanția produsului pe termen lung.

De unde cumperi jaluzele exterioare

Achiziția pe termen lung a unui produs ce sporește confortul locuinței ori spațiului comercial trebuie întotdeauna făcută de la furnizori specializați, care asigură produse de calitate superioară și garanția produsului. Alege specialiști care sunt dotați cu echipamente și utilaje moderne și care se recomandă prin experiență și rezultate favorabile.

Indiferent de modelul de jaluzele exterioare pe care îl alegi, produsul va aduce un plus de confort locuinței, dar și un plus de siguranță spațiului tău comercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!